Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Segíteni akart: Nem volt áramtalanítva a gép, a fiatalember meghalt

Foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást a rendőrség: egy férfi meghalt Jákon áramütés következtében.

Egy zsákutca végén áll a községben az a családi ház, ahol tetőfelújítást végeztek az elmúlt héten, s a munkálatok során csütörtökön halálos áramütés ért egy ott segédkező helybeli fiatalembert.

Hétfőn a helyszínen azt láttuk, hogy a piros cserepek csak félig fedik a földszinti ablakok fölötti részt, egy fémlétraszerű állvány vezet a tetőre, de nem dolgoznak a házon. Egy asszony lépett ki az utcára, mint mondta, ő a tulajdonos, de érdeklődésünket elutasítva indulatosan közölte: nem mond semmit a balesettel kapcsolatosan, hagyjuk békén, neki este munkába kell mennie, s amellett, hogy tragédia történt, a háza is beázott - írja a vasnepe.hu.

A szomszédoktól is sikertelenül próbált a portál megtudni valamit a szerencsétlenség részleteiről, mindenki magába zárkózott. A település központjában egy férfi annyit közölt, hogy ismeri a családot, s rendkívül megrázta az eset a falubelieket. Igyekeztünk szóra bírni azt a fiatalembert is, aki részese volt a csütörtöki eseményeknek, hiszen az elhunyt mellett ő volt a másik ember, akit megrázott az áram. Bár az egyik televíziónak még nyilatkozott, hétfőn azt közölte, hogy tart a rendőrségi vizsgálat, s ő nem kíván mondani a nyilvánosságnak semmit az üggyel kapcsolatban.

Információk szerint ő volt az egyik ács, aki a tetőfelújításon dolgozott, s kora este azzal a biztonsági őrként dolgozó ismerősével látott hozzá a cserépfelhordó gép motorjának a leszereléséhez, akit agyonütött az áram. A 29 éves ácsot is érte áramütés, ám neki nem esett komoly baja. Igaz, a mentők beszállították a kórházba megfigyelésre, de másnap már hazamehetett.

A teljes írás >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osztrákok és németek bunyóztak egy hévízi büfében

A férfiak felborították az asztalokat, poharakat és hamutartókat törtek össze, a rendőrök elfogták a triót. Tovább olvasom