Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

Cozma-ügy: a védő Sztojka Iván összes vádpont alóli felmentését kérte

Sztojka Ivánnak, a Cozma-ügy harmadrendű vádlottjának az összes vádpont alóli felmentését kérte védője a Veszprém Megyei Bíróság pénteki tárgyalásán.
Kereszturi Mónika ügyvéd védőbeszédében kifejtette: védence nem volt jelen Marian Cozma kézilabdázó leszúrásánál, nem vett részt a veszprémi Patrióta lokál előtti verekedésben. Álláspontja szerint Sztojka Iván az utcáról futott vissza a bárba, s a tetőtérben szórakozó társainak azt mondta: "gyertek, mert a Csoki (Raffael Sándor elsőrendű vádlott) megvadult". Amikor azonban Sztojka visszatért az utcára, Marian Cozma már a földön feküdt, s Németh Győző másodrendű vádlott azt közölte vele: "Csoki szúrt" - érvelt az ügyvéd.

A védőbeszéd még több órán keresztül folytatódik.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott tagját 2009. február 8-án gyilkolták meg. A segítségére siető sporttársait, a szerb Zarko Sesumot és a horvát Ivan Pesicet életveszélyesen megsebesítették. Az emberölés ügyében hét ember ellen emeltek vádat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bringacsere kedvezményekkel

Magyarországon PORT.hu Bringacsereprogram néven első alkalommal rendezik meg azt a példaértékű akció, amit a környezet, a mozgás szeretete és a segítségnyújtás vezérel. Tovább olvasom