Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

A GDF SUEZ húszezer védőmaszkot adományoz a devecseri önkormányzatnak

A GDF SUEZ húszezer speciális, FFP2 típusú védőmaszk adományozásával járul hozzá a vörösiszap elleni védekezés és kárenyhítés gyors és hatékony lebonyolításához.

A vörösiszap-ömlés hosszú idő óta a legsúlyosabb társadalmi és ökológia katasztrófa hazánkban, melynek hosszú távon is súlyos következményei lesznek a térségben mind a természetre, mind az ott élőkre nézve.

A GDF SUEZ-nek felelős nagyvállalatként fontos, hogy segítséget nyújtson a térségben jelenleg folyó munkálatokhoz, ezért húszezer speciális, FFP2 típusú, részecskeszűrő légzésvédő félálarcot adományoz a vörösiszapból beszáradt és kiülepedett porszennyeződés következtében lehetséges porexpozíció megelőzésére.

Az egészség védelme a legfontosabb, így bízunk benne, hogy adományunk megkönnyíti az térségben hősies munkát végzők erőfeszítéseit.


GDF SUEZ Magyarországon

A GDF SUEZ 15 éve van jelen a magyar energiaszektorban. Cégünk eddig kb. 1 milliárd Eurót fektetett be Magyarországon. Vállalatainknál 1400 magyar ember talál jó és biztonságos munkahelyet.

2010-től GDF SUEZ néven több mint 700.000 fogyasztónak szolgáltatunk megbízható módon gázt, üzleti ügyfeleinknek villamos energiát és a cégcsoporthoz tartozó Dunamenti Erőmű - az ország legnagyobb gáztüzelésű erőműve – adja a magyar energiarendszer biztonságát adó szabályozó kapacitást.

A GDF SUEZ környezetvédelmi és épületgépészeti területen is jelen van hazánkban.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra gázolta szomszédasszonyát Zala megyében

Tolatás közben halálra gázolta szomszédasszonyát egy férfi a Zala megyei Babosdöbrétén -… Tovább olvasom