Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Válaszolnak a győri polgármester-jelöltek

Megkérdeztük a győri polgármester-jelölteket arról, hogyan befolyásolja a választási eredményt a belpolitikai helyzet?

ÖSSZES EDDIG MEGJELENT KÉRDÉS/VÁLASZ ITT >>

Szeptember 29-aei (pénteki) kérdésünk:

Hogyan befolyásolja a választási eredményt a belpolitikai helyzet?

Borkai Zsolt (Fidesz–KDNP): – Joggal szomorítja el az embereket, hogy a kormányfő hazudott. Ez hatással lesz a választásra, bár jobban örültem volna, ha a programok alapján döntenek rólunk. A jövőnket az határozza meg, ki milyen fejlődési irányt jelöl ki Győrnek. Nekünk határozott elképzeléseink vannak, kérem, hogy elsősorban ezért szavazzanak rám és a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjeire! Kovacsics Imre (független):
– Az igazság pillanatához érkeztünk, végre világossá válik: nem szervezetekre, hanem pártoktól független emberekre kell szavazni. A függetlenség napja és győzelme lehet október 1. Bízom benne, hogy 16 év után hiteles emberek kerülnek a közgyűlésekbe, polgármesteri székekbe. Az emberek nyugalomban szeretnének élni, ezt azok a független jelöltek tudják garantálni, akik nemcsak beszéltek, cselekedtek is a kampányuk során.

Kun András (MSZP–SZDSZ):
– Október 1-jén győriek döntenek helyi ügyekben. A választás tétje, hogy Győr az eddigi lendületben fejlődjön. Ezért különösen fontos, hogy a helyi ügyek intézését olyan emberekre bízzuk, akik nem az országos politikát akarják városunkba hozni, hanem épp ellenkezőleg, a mi sajátos, helyi érdekeinket képviselik a nagypolitikában. Győriként szolgálni szeretném a várost, mert hiszem és tudom: Győr az Győr.Schmidt Péter (független):
– Biztos vagyok abban, hogy felértékelődnek a pártoktól független, tapasztalt és megbízható közéleti személyek. A visszajelzésekből tudom, hogy a választók értékelik az elmúlt 16 évben végzett munkámat, azt, hogy odafigyeltem a választókra, közvetlenül jártam utána és megoldottam problémáikat. Mindezt úgy, hogy egyúttal sikerült a győri polgárokat a „nyitott kapuk" elve alapján közelebb hozni a városházi munkámhoz.Szabó József (MDF):
– Egyre biztosabb vagyok abban, hogy Győrnek válaszul a kialakult helyzetre, a megszorításokra, saját utat kell választania a fejlődésre, ha ki akarja használni az adottságait a győri emberek javára. Győr nem haladhat lassítósávon, nem kísérletezhet tanuló vezetővel, nem fogadhatja el a „patópálos" mentalitást. Eredményszemléletre és tapasztalatra van szükség, hogy elérjük a nyugati életminőséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egymilliárdos állami támogatás Pécsnek

Egymilliárd forint vissza nem térítendő állami támogatást kap Pécs az Európa Kulturális Fővárosa… Tovább olvasom