Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Testvérek a romaellenes támadásokkal gyanúsítottak között

A Népszabadság szerint a romák elleni támadássorozat miatt őrizetbe vett gyanúsítottak mindannyian szoros kapcsolatban állnak egymással.

Közülük ketten állítólag testvérek. A Hajdú online szerint nem csak a Perényi 1 nevű klubban jártak a terrorelhárítók és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai csütörtök hajnalban, hanem a felette található Karaoke bárban is. A lapnak a szórakozóhelyek bérlője, Barabás Zoltán úgy nyilatkozott: alkalmi munkavállalóként, rendészeti feladatokat láttak el azok a férfiak, akiket a rendőrök péntekre virradóan elfogtak. A haon.hu is úgy tudja, hogy a rendőrök által elvitt férfiak közül ketten, K. István és K. Attila testvérek.

Olvasóink írták

55 hozzászólás
 • 55. lótusz 2009. augusztus 26. 20:39
  „ennek a hamis rendőrségnek senki nem hisz már. lehet hogy csak bűnbakot találtak. többször előfordult már.”
 • 54. piskóta 2009. augusztus 23. 13:51
  „remélem ugy itélkeznek felettük mint ha kancigányok lennének. két év felfügesztett. kitartás”
 • 53. premo 2009. augusztus 23. 13:06
  „#50 szerintem a palesztínokat ne keverd ide, ők már az egyiptomi arab "testvéreiknek" sem kellettek. szerinted miért?
  még valami: itt, a neten mindenkinek nagy a szája. ne itt hősködjetek....”
 • 52. igazságot 2009. augusztus 23. 12:38
  „moderálva”
 • 51. kolombela 2009. augusztus 23. 11:07
  „moderálva off”
 • 50. kolombela 2009. augusztus 23. 10:06
  „Ez egy nagyon érdekes megállapítás:

  "Lajtabán Pál: kidobó lennék Debrecenben, ha újra kezdhetném...
  2009. augusztus 23. 08:17

  HunHír.Hu

  Egész Debrecen megrökönyödött, hogy náluk éltek, s ott is fogták meg az állítólagos cigányölőket. Természetesen ismert figurái a városnak, közismert rasszisták, nácik, és ultra-szélsőjobbosok. De a fő kérdés nem ez, hanem hogy Debrecen a világ leggazdagabb városa. Itt még a kőkemény, fárasztó portási állásban lévőknek is annyi a fizetése, mintha egy arab olajsejk személyi testőrei lennének. A rendőrség ugyanis lefoglalt három kocsit - egy BMW X5-öst, egy Cherokee Jeepet és egy Nissan Navarrát. A kidobók ezek szerint sok tíz milliós verdákat tudtak venni maguknak a fizetésükből.


  A mindent tudó rendőrség állítása szerint K. Árpád és fivére, K. István gyilkolta halomra a cigányokat az ország északkeleti felében. Mindkettőjükről köztudott: náci nézeteket vallanak - írja nagy-nagy örömmel a Borsonline nevezetű, zsidó kezekben lévő szennylap. Ez a história, ha emberek nem lennének tényleges életfogytiglannal is büntethető bűncselekményekkel megvádolva, akár már a jelen század magyarországi népmeséi kategóriájába is tartozhatna. Ugyanis sokan úgy vélik: az igazi cigányölők vették a mindig utazásra készen álló bőröndjeiket, felszálltak az országuk tulajdonában lévő, menetrend szerinti repülőgépre egy igazolványocska felmutatásával, aztán mentek haza, hogy új parancsokat teljesíthessenek. Az biztos, egyenlőre nyugodtan bűnözhetnek a cigányok, senki sem fogja őket lövöldözni.

  Egész Debrecen döbbenettel áll a péntek hajnali történések előtt: a kommandósok a Perényi 1 klubban vettek őrizetbe négy, a romagyilkosságok elkövetésével gyanúsított férfit. A szórakozóhelyen fegyvereket is találtak, sőt úgy tudjuk, hogy azóta három kocsit - egy BMW X5-öst, egy Cherokee Jeepet és egy Nissan Navarrát - foglaltak le - írja a bors, illetve a macesz online."”
 • 49. xo16zy 2009. augusztus 23. 09:32
  „moderálva off”
 • 48. gamergabor 2009. augusztus 23. 09:23
  „magyar rendőrség nem a magyarok védelmére van ahogy elolvasgattam az előző hozzászólásokat!!!
  tényleg a ..................sötétek ügyében sokkal jobban akarnak eljárnim ert hát őket megkell védeni.
  most már valaki rendet tehetne”
 • 47. rendi 2009. augusztus 23. 09:18
  „A Magyar rendőrség néha azt sem tudja mit csinál, csak azért fogott el 2 embert mert túl nagy volt a közvélemény nyomása .Majd talán 10 év mulva elfogják az igazi elkövetöket mert addigra elévül az ugy és nem kel büntetni érte. Miért a MÓRI mészárláskor az igaziakat fogták el?????????????????????????????????????????????????????”
 • 46. Jandex 2009. augusztus 23. 06:50
  „kahane1 Én is együtt érzek a gyászolókkal,csak az a gond hogy ez esetben nagyon kevesen vannak!!!!!”
 • 45. Túrabakancs 2009. augusztus 22. 21:22
  „Ezt a csoportot elfogták, valószínű nemsokára sok ilyen és hasonló fog
  szerveződni, de azok már ezeknél is óvatosabbak lesznek! Ha ilyen
  mérvű állami és kisebbségi terror van ebben az országban, akkor mit vár a rendőrség, nyugodtan ülni fognak az emberek hogy rablásokkal
  vagy éppen az adókkal tönkretegyék őket? Ébred a magyar, ez nagyon rémisztő számukra! Nem gondolták ők sem hogy ennyire hamar kinyílik az emberek szeme, főleg hogy ilyen erőszakosan fog ez megnyilvánulni egyesek részéről. Ez még csak a kezdet...”
 • 44. modullady 2009. augusztus 22. 19:49
  „a móri mészárlásnál miért nem volt a rendőrség ilyen hatékony?????????”
 • 43. devergo 2009. augusztus 22. 18:58
  „na persze.honnan tudják ezek hogy őket fogták el.csak van egy két egyezés az elfogottakkal kapcsolatban aztán valakire rá kell verni ezt a dolgot is.erről ennyit.pont jól jött ez nekik.”
 • 42. pancser 2009. augusztus 22. 18:00
  „Szerintem egyetlen hazafi sincs azok között aki csíkos sálat tekertek a nyakukba vagy azok akik eszmei támogatást nyújtanak nekik. Morvai is csak szégyent hoz ránk Brüsszelben, ha egyáltalán ott maradhat. Vona Gábor nyilvánosan fenyegeti az akcióban részt vevő rendőrőket, ez már éppen elég alap arra, hogy a körmére koppintsanak! Csakhogy ez az MSZP-nek nem érdeke! Piszkos játszmát folytatnak, rejtve erősítik a Jobbikot, a gárda ügyben is tessék lássék avatkoznak be, mi ez kérem? Döngetheti itt a mellét néhány tudatos provokátor, meg azok akik tényleg azok aminek látszanak! Egy játszmának a részei, amelynek célja bármi áron a hatalmon lévők mentése!”
 • 41. janika 2009. augusztus 22. 17:42
  „"pancser" miről gondolod, hogy egyedüli vagy? Volt már olyan eset is, hogy a légpuska helyett géppuskát írtak! Igaz két dudás egy csárdába nem szokott elférni.”
 • 40. kolombela 2009. augusztus 22. 17:33
  „kahane1 2009.08.22. 17:02
  Miről beszélsz? Fajgyűlöletből a második világháború óta csak egy-két afrikai országban írtották az embereket, meg az izrael által megszállt területeken.
  "Azzal azt hiszem OROKRE elassak a Magyar Jobboldalt!!!!"
  Pontosan ez a célja a jelenlegi hatalmat bitorló rablóbandának. Csak azzal egészítenék ki, hogy a jobb oldal hazafi, radikális részét érinti a dolog.”
 • 39. kolombela 2009. augusztus 22. 17:28
  „josziv@freemail.hu 2009.08.22. 15:09
  Te a kettős mérce díszpéldánya vagy. Majd ha a cigányok által brutálisan meggyilkolt magyar áldozatok temetésén is részt vesznek országunk jeles kirablói, vagy a családtagjaikat meglátogatják, stb, akkor együtt fogok érezni ezekkel a >MODERÁLVA<,<MODERÁLVA<. Addig amig ez az iszonyú méretű kettős mérce folyik hazánkban, addig senki ne várjon együttérzést.”
 • 38. kahane1 2009. augusztus 22. 17:02
  „30/Josziv@freemail.hu!!
  Tevedsz!! -en a magam reszerol igen is az egyutt erzesemet fejezem ki a gyaszolokkal!!
  Oszinte reszvetem mindenki nek!!!!
  Arra meg csak gondolni sem mer egyik "irogato" sem,hogy az esetben mi lesz ha netan megis csak olyan inditekbol
  gyilkoltak valakik,ahogy azt a zsaruk hiresztelik????
  Azzal azt hiszem OROKRE elassak a Magyar Jobboldalt!!!!”
 • 37. pancser 2009. augusztus 22. 16:57
  „Az elfogásról szóló cikk kísérő képe egy ártatlan légpuska. Kár, ha már képet közölnek legalább hiteles legyen, valódi sörétes fegyvert ábrázoljon!”
 • 36. tricse 2009. augusztus 22. 16:31
  „De kérdem én,ezek a kemény,elveiket maximálisan követő,nem nyuszi férfiak vajon hagynák-e,hogy ártatlanul leültessék őket? Most nem a méregdrága sztárügyvédekre gondolok,hanem az ártatlanság hangoztatására! Hát akkor halljuk <moderálva>”
55 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra gázolt a vonat egy férfit Zalában

Elgázolt a vonat egy embert a Zala megyei Nemesapáti közelében, a férfi a helyszínen meghalt. Tovább olvasom