Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Stohl-baleset - Házkutatás Stohl Andrásnál

A dunakeszi rendőrség nyomozati intézkedéseket folytat Stohl András házánál - közölte Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-kapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Ezt az MTI azon kérdésére válaszolta, miszerint igaz-e, hogy jelenleg házkutatást tartanak a színész házában. A szóvivő hozzátette, hogy a rendőrség péntekre ígér bővebb tájékoztatást.

Szombaton otthonából állította elő a rendőrség Stohl Andrást, mert hajnalban közlekedési balesetet okozott Budapest és Fót között. A dunakeszi kapitányság a meghallgatása után hazaengedte a színész-műsorvezetőt. Stohl a szemtanúk szerint a baleset idején láthatóan ittas volt. Az orvos szakértői vélemény szerint a vizsgálatok alapján közepes fokban volt alkoholtól befolyásolt állapotban. A színész az MTI-nek azt mondta: rettenetesen sajnálja a történteket.

Dunakeszi rendőrkapitánya szerdán azt mondta: várhatóan pénteken gyanúsítottként hallgathatják ki a férfit. Péntekig biztosan várni kell arra is, hogy a levett vér- és vizeletmintából kimutatható-e bármilyen pszichotróp anyag, és időt igényel a balesetben súlyosan megsérült férfi állapotáról szóló orvos szakértői vélemény elkészítése is.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. HarconaMarcos 2010. május 14. 15:54
  „Kedves Bretman! Elvi alap az, hogy egyetértünk., de... :-)
  1. Hagyjuk a külföldet, és nézzük mik az előzetes hazai feltételei!
  Bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja (több tanú), a bűncselekmény szabadságvesztéssel büntetendő (részegen vezet, baleset, súlyos sérülés); a büntetőeljárásnak nincs törvényes akadálya (pl.: nem 14 éven aluli, B=43); szökésének vagy elrejtőzésének veszélyére tekintettel vagy más okból megalapozottan feltehető, hogy az eljárási cselekményeknél a jelenléte másképp nem biztosítható (helyszínt is elhagyta, asszonyra akarta kenni); megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén ... tárgyi bizonyítási eszköz ... elrejtésével megnehezítené, meghiúsítaná vagy veszélyeztetné a bizonyítást.
  _Forrás_: http://hu.wikipedia.org/wiki/El%C5%91zetes_letart%C3%B3ztat%C3%A1s
  Nnamármostugye nem Észak-Koreában tartanak a rendőrök rendszeres razziákat szórakozóhelyen, ahol a rendőr szemrevételezéssel állapítja meg (elsődlegesen), hogy fogyasztott e kábszert az illető, és ha úgy gondolják, akkor elő is állítják.
  A többiről meg ugye nem is kell vitatkozni, hogy szinte az előzetes összes feltételét produkálta Buci.

  2. Több helyen azt olvastam, hogy a rendőrök vitték haza, de ettől ez még lehet tévedés. (Bár ez nem is annyira lényeges, mint az hogy elengedték.)
  3. A házkutatási parancshoz is elég lett volna a 72 óra - azt én is tudom, hogy csak úgy nem rúghatja be a rendőr (egy híres ember) ajtaját.

  Szóval nem követelem én azt, hogy tépje le a fejem a rendőr minden ok nélkül, csak tartsák és tartassák be a törvényeket - akár még rendőrösdit játszó celebekkel is!

  Love&peace! :-)”
 • 26. Reális 2010. május 14. 13:48
  „És ez az ember játszott a nemzeti színházban!”
 • 25. elihu 2010. május 14. 12:06
  „Hnani jani! az ha valakit letólnak az útról az nem búlvár hír és az összes barom aki betépve merev részegen ül a volán mögé a sitten vagy a temetőben a helye. Speciel pont ennek a féreg stuhl-nak lett a legkevesebb baja. Ha majd a te hozzád közel állókkal karambolozik egy drogos alkesz akkor is ennyire védd a sofőrt jó?!”
 • 24. Mankapunka 2010. május 14. 11:18
  „NHani

  CSak nem az ön rokona????? Innen üdvözöljük a kedves ismerősét!!!!!

  Adja át szíves üdvözletünket!!!!!”
 • 23. dzsexon 2010. május 14. 09:09
  „...én imádom a bablevest...”
 • 22. NHani 2010. május 14. 08:14
  „Örülök hogy végre van ismét min csámcsogni, és szét lehet marcangolni valakit! Olyan okos hozzászólások vannak, hogy hihetetlen. A hülye "poén" hogy óvakodj a részeg autóstól.....kismilliószor hallottam már...uncsi....és nem vicces.
  Mindenki szidja a bulvárt, mégis mindenki olvassa, és képben van mindenben. Akkor most mégis érdekes? Vagy hogy van ez?
  Meg a rendkiivül értelmes szöveg a jobbikról meg az rtl-ről.....
  Vérengző sakáloknak odadobták a koncot....Gratulálok a marcangoláshoz, szép munka, és sok az értelme is...”
 • 21. széchenyi12 2010. május 14. 06:54
  „Óvakodj a részeg, drogos autóSTOHL!”
 • 20. piteam 2010. május 14. 06:07
  „<moderálva sártő> Ahelyett, hogy a saját háza előtt seperne - mert van mit, csak azt hiszi, hogy nem látja, nem tudja senki - mások szemete mögé bújik.
  A média nagy hasznára és megelégedésére. Alkinek nem inge, annak gatyája...”
 • 19. bretman 2010. május 14. 02:01
  „Harcona,

  bevezetésképpen: Stohl (ha jogilag nem is) gyakorlatilag visszaeső, veszélyes a társadalomra. Bár már megbüntették ittas vezetésért, mégis továbbra is részegen (sőt valószínűleg drogosan) vezetett. Ezért Stohlnak kijár a letöltendő börtön - hogy egy év vagy négy, az attól függ, mennyit tudnak rábizonyítani.

  Ezzel szemben:

  1. Egyetlen "normális helyen" sem vesznek őrizetbe senkit azért, mert részegen balesetet okozott. Már amennyiben Németországot, Ausztriát, Svájcot, meg ilyen helyeket tekintünk normálisnak és nem Észak-Koreát.
  2. Nem a rendőrök vitték haza, hanem a nője.
  3. Házkutatást tartani csak házkutatási engedéllyel lehet, azt meg akkor kapják meg, ha alapos a gyanú valamire. A szemtanúk mindegyike részegnek nevezte Stohlt, egyik sem drogosnak (ennek nyilván egyik oka, hogy részeg is volt, másik, hogy több részeget láttak, mint drogost). A vizeletvizsgálat eredménye meg több nap alatt készül el.
  4. Ha a vizeletvizsgálat szerint drogozott közvetlenül a baleset előtt, nem menti meg, hogy nála otthon nem találtak semmit.
  5. Lehet, hogy eleve nem is volt: ezt művészék alkalmanként szokták vásárolni a dealertől és nem tárolják otthon.

  Tudom, hogy divatos azt követelni, hogy a rendőrség rajtunk kívül mindenki mással viselkedjen úgy, mint a komcsi rendőrség a hetvenes években: de ha mással úgy viselkednek, akkor veled is úgy fognak. macerás dolog a demokrácia és a jogállam, könnyebb benne a bűnözőknek is, de neked is. Vigasztaljon ez.”
 • 18. duhos2 2010. május 13. 23:44
  „Lehet játszani:

  http://www.kuruc.org/galeriaN/hir/buci.swf”
 • 17. SPS 2010. május 13. 23:31
  „"Aki eztet elhiszi szamarabb a lónál..."

  Ez a makulátlan fiatal színművész a " Nemzet Színésze" cím várományosa ilyet, soha, és egyéltalán, hogy képzelik ezek a firkászok, és, satöbbi.

  Borzalmas, de ki fogják mosni az egészből. egy másodpercet sem lesz még csak fogdában sem..., SŐT,”
 • 16. enzso 2010. május 13. 23:14
  „Tisztelt hozzászolók: elhiszem hogy fel vagytok háborodva én is mert igazatok van abba hogy, mivel ő egy "celeb" meg fogja úszni felfüggesztettel ill pénzbüntetéssel. Ha lehet ne ilyen Trágár szöveggel fogalmazd meg a mondani valódat(nedujsuar). köszi”
 • 15. Ibrox 2010. május 13. 23:02
  „nem hinném,hogy sörösüvegeket kerestek...Trimmelj Buci!”
 • 14. nedujsuar 2010. május 13. 22:53
  „Még szerencse nem nyert a jobbik.. mi lett volna, ha "megszünteti" azt a színvonalas rtl-t? Ilyen bucika féle életrevaló,példaértékű emberkék nem lennének láthatóak... ehe.. ne aggódjatok agyhalott "honfitársaim", megússza felfüggesztettel,pénzbírsággal.. <moderálva>”
 • 13. HarconaMarcos 2010. május 13. 22:27
  „#12 - hamár, akkor ott érdemes, csak ne vezessen utána. Asszonykája is örülhetett neki, amikor hajnalban kipattintotta a gyerek mellől, hogy a kurvá(k)tól hazafele lezúzta a szembe forgalmat, mert be volt állva...”
 • 12. széchenyi12 2010. május 13. 21:53
  „szexbárban kokozta magát agyon.....”
 • 11. loden70 2010. május 13. 21:39
  „Buci remélem leültetnek !! Nálunk már a sünök elfelejtették volna a házkutatást , melegébe bilincsbe nézhetük volna . A kutya biztos elélvezett a kocsiba mert a cd tarton huzta a csikokat mikor ütközött”
 • 10. HarconaMarcos 2010. május 13. 21:38
  „Szép munka. :-/ Normális helyen Bucit bent tartják 72 órára, mert nem ismeretlen az a tettes, aki féltucat szemtanú/áldozat szerint vezette az autót és jól láthatóan szétkokózta/itta magát.
  Aztán szombaton a rendőrök nem haza viszik, hanem szépen nélküle odamennek és körülnéznek, aztán még az is esélyesebb, hogy találnak valamit. Több mint négy napja volt, hogy ´portalanítsa´ a lakást. Csak én nézem megint hülyének és impotensnek a rendőrséget?
  Amúgy ez a taxi-szolgálat is érdekelne! Kolompár II Alajost is hazaviszik kihallgatás után, vagy csak azokat akik rendőröset jáccanak a tévében? Az én adómból vitték, vagy saját zsebre barátságból?
  Broáááfff!!!”
 • 9. Sagittarius 2010. május 13. 21:10
  „Buci!!!!!
  Sürgősen pattanj meg az országból!! - most te leszel a "Survivor"?? :-))))) Már úgy szeretném látni, mikor az Interpol pórázon hazahoz, mint F. Petit!”
 • 8. chelsea 2010. május 13. 21:08
  „Köszi Stohl Bandi!!!!!Legalább már nem kell mindenhol a Liptairol olvasni.”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osztrákok körözték, magyarok fogták el a román bűnözőt

A nyírábrányi határrendészeti kirendeltség járőrei fogták el csütörtökön azt a román férfit, akit… Tovább olvasom