Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Nyerje meg A kockavető c. könyvet!

Luke Rhinehart: A kockavető 

"Az élet az unalom tengerén elszórt eksztázisszigetekből áll, és harminc fölött már ritkán látni a szárazföldet" - állapítja meg Luke Rhinehart, az elismert pszichiáter, aki egy nap rádöbben, mennyire a rutinszerű hétköznapok, a gépiesen játszott szerepek kényszerzubbonyában él.

Unja önmagát, és unja az életét. Dr. Rhinehart ezért elhatározza, hogy kiszabadul a megszokások börtönéből, és a véletlenre bízza a sorsát. Pontosabban, a dobókockára. Különféle opciókat gyárt magának, miként cselekedjen, milyen szerepeket játsszon, és a Nagy Dobás Napjától kezdve nincs számára visszaút: a kocka egyre jobban hatalmába keríti, s kezdetét veszi életének kiszámíthatatlan, szeszély diktálta zűrzavara.

A Kockavető mulatságos, provokatív, helyenként merészen szalonképtelen regény a korai hetvenes évekből. Véletlenről, szexről, lázadásról. Kultkönyv a javából. Nem biztos, hogy megváltoztatja az életedet. De jó esélyed van rá.

Nyerje meg a könyvet!

5 olvasónk megnyeri a könyvújdonságot - ha ön is szeretné elolvasni, mindössze egyetlen kérdésre kell válaszolnia:

Melyik kötet nem a Konkrét Könyvek kiadásában jelent meg? (Segítség: www.konkretkonyvek.hu)

a.) Rumnapló
b.) Szökevény
c.) A pucér szakács

A választ június 19-ig várjuk a jatek@kisalfold.hu címre. Kérjük, az üzenetben tüntesse fel telefonszámát és pontos postacímét is!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száznál is több luxusház Győrben

Becslések szerint száznál is több luxusház, azaz több mint nyolcvanmillió forint értékű ingatlan van a megyeszékhelyen. Kívülről általában nem látszik a fényűzés, de van olyan villa, ahol csak a konyha berendezése több mint tízmillió forintot ér. A medence, jacuzzi, télikert, s persze a legmodernebb technika "alapfelszereltség" a nemes egyszerűséggel csak luxusházként emlegetett ingatlanokban. Tovább olvasom