Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Nem is polgárőrök járőröznek Gyöngyöspatán?

A Gyöngyöspatán magát polgárőr szervezet képviselőinek nevező járőrözők nem tagjai az Országos Polgárőr Szövetségnek (OPSZ) - jelentette ki Túrós András, a szervezet elnöke szerdán Gyöngyöspatán.

A polgárőrségről szóló törvény szerint az egyes településeken szerveződő polgárőr egyesületek az önkormányzattal és a rendőrséggel együttműködve látják el feladatukat - közölte az OPSZ elnöke, amikor a településen egyeztetett a község hivatalos polgárőrségével.

Az egyeztetés előzménye, hogy a Heves megyei faluban március eleje óta járőröznek a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai, állításuk szerint a megszaporodott bűncselekmények miatt. A Jobbik helyi vezetője, Juhász Oszkár az MTI-nek korábban azt mondta: azért járőröznek, mert sok bejelentést kaptak vagyon elleni bűncselekményekről, garázdaságról, zaklatásról, és a bűncselekmények mögött helyi cigányokat sejtenek.

Túros András közölte, arról nincs információja, hogy egyes polgárőr szervezetek, "önjelölt módon" az ország más pontjain szolgálatot látnának el. Ez csak katasztrófahelyzetben történhet, az OPSZ felkérése alapján - közölte az MTI kérdésére az elnök.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. háté 2011. március 22. 21:22
  „22. lagarder
  Jobb ha tudod a Magyarok között nem volt zsidó!--ez csak utólagos kitaláció, hogy igazoljanak benneteket.
  Ti senkik voltatok, rabszolgák, mindenhonnan elzavart/mint/ kutyák.”
 • 26. jóhatudod 2011. március 19. 17:46
  „Ha ez a töketlen tehetetlen rendőrség nem tud rendet tartani akkor a civil szerveződéseknek kell megvédeni a vagyonukat a tolvaj cigóktól !!! Ha ti élnétek ott és egy héten kétszer törnének be hozzátok nem védekeznétek !!??? Igenis össze kell fogni a sárgalábuak ellen amig nem késő és nem fajulnak el jobban a dolgok ! Egyértelműen látszik a kormánynak nem érdeke odahatni mert addig is erre figyel a közvélemény nem a többi szarra !!”
 • 25. dünnyögő 2011. március 18. 21:04
  „Amikor rosszul mennek a dolgok, akkor előbújik az agresszió, és keresni kell valakiket, akiknek megmutathatjuk az erőnket, a nagyságunkat, a felsőbbrendűségünket.
  Majd egy ilyen félfasiszta újmagyar csapat fog rendet csinálni? Először csak a romákat abajgatják, később azokat is akik melléjük állnak.”
 • 24. meir 2011. március 18. 20:16
  „21-es!!
  olvasni se tudsz!!!?
  azt irtam a besenyokkel!!-az meg joval a 986-os magyar beozonles utan volt!!
  jaaaaa! tori oran jelen is kellett volna lenni ugye!?
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------
  22/Lagarder!
  A Kazar Torzsekre celzol!?
  azok valoban a LEVI torzsenek leszarmazasa!!”
 • 23. Pofátlan 2011. március 18. 19:33
  „<moderálva>
  Szeretném az illetékesektől kérdezni, hogy a segélyekből élőknek, dolgozni akaróknak miért jár a mi adóforintjainkból ingyenes közgyógyellátási igazolvány, ingyenes kórházi ellátás, ingyenes gyógyszer, segélyek tömkelege stb...
  Ez rasszizmus, hiszen hátrányosan megkülönbözteti a magyar állam a fehér bőrű, magyar nemzetiségű lakosokat más állampolgáraitól.”
 • 22. lagarder 2011. március 18. 13:59
  „21 kolombela
  Jobb ha tudod te is es a tobbi rasszista,hogy a honfoglalo magyar torzsek kozul az egyik zsido volt.
  Tovabba amiket felsoroltal nemzeteket,azok mind elobb itt voltak a karpat medenceben,mint az oseid.
  Nezd meg milyen orszagok voltak bekebelezve a nagy magyarorszagon.A magyarok jott-ment nepseg,akik mindenkivel keveredtek lasd:tatar,torok,nemet,orosz stb. Mire veritek a nyalatokat?Menjetek vissza azsiaba valahova.”
 • 21. kolombela 2011. március 18. 12:26
  „21. meir 2011.03.18. 07:19
  Szóval azt akarod mondani, hogy a cigányok a Kárpát-medencében régebb óta vannak mint a magyarok. csak gratulálni tudok ehhez a történelem hamisításhoz. Bár csodálkozni nem csodálkozom rajta, mivel ugyanilyen hazugsággal etetitek a világot mesterséges országotokkal kapcsolatba. Ugyanolyan területrablók vagytok az ősi Filiszteusok földjén, mint nálunk Erdélyben az Oláhok, Felvidéken a Tótok, Délvidéken a Szerbek, Kárpátalján a Ruszok. A ti történelmetek csak hazugságra épül, semmi másra.”
 • 20. meir 2011. március 18. 07:19
  „von-stb-stb!
  "rizsaval" es meg ezernyi maszlaggal te ervelsz!!-(mar ha "azt" lehet ervelesnek csufolni!!!)-
  a Magyarorszagi ciganysag jelenvan ott mar a Besenyok ota!!! legalabb annyira regota mint a 986-ban oda -(karpatmedence)- betodult magyarok!!!
  kesobb az 1241 es Tatarjaraskor is jottek a Tatarokkal!
  az utanpotlas jott a Torok hoditokkal a XIV.sz-ban!!
  tehat, mirol is nyervogsz???
  lehet regebbota ott elnek mint te!!
  ennyit az "oslakos" hulyesegeidrol!!”
 • 19. vonLichthofen 2011. március 18. 01:26
  „..meir, ..... mond meg őszintén, miért fáj neked az anyyira, ha egz fegyelmezett csapat megvédi az őslakos magyarok érdekeit, vagyonát, sokszor életét is a betolakodott, suttyomban besompolygott <moderálva...> bűneitől?
  Nyilatkozataidből úgy tűnik, hogy te kaján vigyorral néznéd az ezen a földön jog szerint élő magyar őslakosság lemészárlását - vajon mi ennek az oka meir?
  /csak tényekkel érvelj meir, ne rizsával/”
 • 18. lagarder 2011. március 17. 14:05
  „A sirotokon is kereszt lesz,csak azon a nevetek is fel lesz tuntetve.”
 • 17. miracle. 2011. március 17. 11:26
  „A fidesz a "gazdasági struktúraátalakítást"(magyarán megszorítást) 1-2 hónap alatt megcsinálta! A fidesz-alkotmányt is megcsinálták pár hét alatt! A sokat kritizált Médiatörvényt pár nap(1 hét) alatt összehozták, a 2 milliárdos NFÜ-s támogatási szerződést mindennel együtt pár hét alatt lezavarták, Lázár luxuskocsijáról fél óra alatt döntöttek... Persze ez mind az ő hatalmuk terjeszkedését vagy gazdagodásukat szolgálta!!!

  Most itt van egy fontos kérdés! A keleti országrészek súlyos bűnözése ami most épp Gyöngyöspatán jött felszinre! Erre Pintér csak ősszel ér rá foglalkozni a témával...
  Nem lesz itt semmi, zavarosban jó halászni, és továbblopni az állami vagyont”
 • 16. Maori 2011. március 17. 09:08
  „Itt az eredménye a húsz évnyi aknamunkának a Rendőrség ellen. Most, hogy ösznépi egyetértésben az utolsó kedvezményt is elveszik tőlük, csak tovább fog romlani a helyzet. Gyógyszerfüggők lesznek, szoli elött beveszik a leszarom tablettát! Arra viszont nagyon kíváncsi leszek, meddig fognak civilek ingyen ott járőrözni?”
 • 15. xverax 2011. március 17. 07:36
  „Meg lehet figyelni, mióta van járőrözés azóta
  nincs lopás. +++”
 • 14. csucsutm 2011. március 17. 07:13
  „K+”
 • 13. dorombolok 2011. március 17. 06:14
  „A hatalom kiadta gebinbe a rendteremtést , közbeszerzési eljárás nélkül.Valami rosszat sejtek. Talán még pénzt se kér érte? Valakik gazdagodhatnak ( politikailag). !!!”
 • 12. zeta62 2011. március 17. 00:29
  „K++++++++++++”
 • 11. janus 2011. március 16. 23:56
  „K+

  EN BE IS VEZETEM ASZEM ROMMEL JAVASLATAT
  A magan tulajdonhoz jogom van es ami az enyem azt meg is vedem torveny ide torveny oda”
 • 10. Mankapunka 2011. március 16. 22:31
  „KB+”
 • 9. rommel 2011. március 16. 21:41
  „TEXAS ÁLLAMBAN , HA VALAKI HIVATLANUL BEHATOL A TELKEDRE ( MAGÁN TERÜLETRE VAGY INGATLANBA ) AKKOR SZÓ NÉLKÜL LELŐHETED (ÖNVÉDELEMNEK MINŐSÜL A TÖRVÉNY SZERINT )! EBBEN A MAI MAGYARORSZÁGI HELYZETBEN NYUGODTAN BE LEHETNE VEZETNI EGY HASONLÓ TÖRVÉNYT ! AKI EGYET ÉRT VELE TEGYEN EGY KERESZTET A KOMMENTJÉBE IGY : K+”
 • 8. háté 2011. március 16. 21:16
  „Ennek a Trunkósnak az utóda, tegnap a Kossuth téren azt mondta a Gárdistáknak:
  --"tulajdonképpen a Kossuth nóta éneklése is rendezvénynek minősül"--kiröhögték Magyarosan!”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koltay Gábor lesz a József Attila Színház megbízott ügyvezetője

Koltay Gábor rendező lesz április 1-től a budapesti József Attila Színház megbízott ügyvezető… Tovább olvasom