Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Nagy és Signori a Sopron élén!

Az FC Sopron szakmai munkáját Nagy Tamás edzőként, Beppe Signori pedig másodedzőként irányítja tegnaptól a klub többségi tulajdonosának döntése értelmében. Az eddigi szakvezető, Selymes Tibor valószínű, sportigazgatóként dolgozik tovább Sopronban.

labdarúgás

Meglepő hírt kaptunk tegnap este Sopronból: Vízer Máriusz, az FC Sopron többségi tulajdonosa úgy döntött: részben meneszti az eddigi edzőt, Selymes Tibort, aki ősszel hat bajnoki forduló után váltotta a kispadon Csank Jánost, új posztot kínál fel számára. Aztán nem sokkal később a klub hivatalos honlapján – www.fcsopron.hu – meg is jelent a váltás ténye.
Az FC Sopron többségi tulajdonosa, Vízer Máriusz az alábbiakról értesíti az FC Sopron szurkolóit és a sportszerető közvéleményt:
„ Az elmúlt napokban a szakmai stáb bevonásával folyamatosan analizáltuk csapatunk eddigi felkészülését és szereplését. Mivel jómagam maximalista vagyok, ezért mindig a klub stratégiai érdekének rendelem alá döntéseimet. Úgy gondolom, hogy a klubban betöltött szakmai posztok megcserélésével eredményesebbek lehetünk, ezért a tavaszi szezonban eddigi sportigazgatónk, Nagy Tamás pro-licences szakember felel a felnőttcsapat irányításáért, míg másodedzőként Beppe Signori kap megbízatást. Az edzői stáb további tagjai változatlanok, Mario Innaurato erőnléti edzőként, Gendúr László pedig kapusedzőként tevékenykedik.
Selymes Tibornak elismerve és megköszönve eddigi teljesítményét, felkínáltam a klub sportigazgatói feladatkörének ellátását, azt remélve, hogy kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerének köszönhetően munkájával hasznosabban tudja elősegíteni klubunk sikeres szereplését.”
Az Olaszországban edzőtáborozó csapat eddigi edzője, Selymes Tibor egyelőre nem kívánt nyilatkozni az ügyről.
Az időjárás egyébként nem fogadta kegyeibe a csapatot, ezért átköltözött a Vicenza mellett található Gazzo városkába, ahol ismét kitűnő körülmények mellett készülhet
Hír még a klub háza tájáról:

a Pécs együttesében folytatja pályafutását az FC Sopron volt játékosa, Győri János – adta hírül a mecsekaljaiak hivatalos honlapja.
Az Olaszországban edzőtáborozó FC Sopron legközelebb csütörtökön a Casare ellen lép pályára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Még másfél hét az első adórohamig

Az egyéni vállalkozóknak és az áfakörbe tartozó magánszemélyeknek február 15-éig kell elkészíteniük… Tovább olvasom