Kisalföld logö

2018. 10. 16. kedd - Gál 11°C | 21°C Még több cikk.

Molnár Oszkár életveszélyes fenyegetést kapott

Életveszélyes fenyegetést kapott Molnár Oszkár, Edelény polgármestere, a fideszes országgyűlési képviselő megtette feljelentését a városi rendőrkapitányságon - tájékoztatta Baranyi Ferenc, az edelényi polgármesteri kabinet munkatársa az MTI-t kedden.
Az életveszélyes fenyegetés még a múlt szombaton, október 10-én érkezett elektronikus levélben az edelényi honlapon található Panaszládán keresztül a polgármesteri kabinet postafiókjába. A feladó nevet és lakóhelyet is beírt a megfelelő helyre, ám a megadott telefon körzetszáma már nem felel meg annak a településnek. A rendőrség ugyanakkor a Molnár Oszkár által tett feljelentés alapján jó eséllyel kezdheti meg a nyomozást, hiszen a honlap levelező rendszere rögzítette a beíró számítógépének az IP-címét - közölte Baranyi Ferenc.

A levél feladója a következőket írta: "Polgármester úr! Meg fogsz dögleni te fasiszta szemét, fideszes bitang!" Baranyi Ferenc emlékeztetett arra, hogy Molnár Oszkárnak az elmúlt hetekben több nyilatkozata látott napvilágot, ezek cigányok által többségben lakott településeken élő, születendő gyermeküknek szándékosan ártó terhes nőkről, az ország vezetőinek a számonkéréséről és a "globális zsidó nagytőke terjeszkedéséről" szóltak. Elmondta, hogy Edelény polgármestere ez idáig meghatározóan őt támogató, biztató tartalmú telefonhívásokat és leveleket kapott, egy-két esetben tájékoztatták a hívók vagy az írók egyet nem értésükről. A polgármesteri kabinet munkatársa kiemelte: a most történt eset Molnár Oszkárt nem félemlítette meg, a polgármester továbbra is fenntartja a "magyar társadalom érdekeinek védelmében tett kijelentéseit". A feljelentéssel elsőrendű célja gátat vetni annak, hogy az érdemi vita helyett bárki a megfélemlítés és az erőszak eszközével kívánjon élni, mert az nem segíti elő a problémák megoldását - tette hozzá.

Olvasóink írták

 • 12. Angel40 2009. október 14. 22:36
  „"Mondd meg az igazat, s beverik a fejedet!" - tartja a mondás. ...

  A hangnemmel sem volt semmi probéma, a videot meg lehet nézni, hallgatni.”
 • 11. Truder 2009. október 14. 11:33
  „Mások sokkal durvább hangnemben beszélnek,ócsárolnak..”
 • 10. aha 2009. október 14. 07:18
  „Milyen hangnemben? Azért mert valaki ki meri mondani az igazat, mindjárt a "hangnemet" kell emlegetni?”
 • 9. 2semleges34 2009. október 14. 06:20
  „Mennyi politikus kapott már fenyegető levelet,még sem lett belőle semmi.Aki ilyen hangnemben beszél,számithat mindenre.”
 • 8. Túrabakancs 2009. október 13. 22:27
  „Valószínűleg ezt a fenyegető üzenetet egy ostoba félig tudatlan
  kisebbségi írta, akinek arra sem volt esze, hogy egy internet ká-
  vézóban írja le a mocsokságait, nehogy kiderüljön az IP-címe.
  Kis eséllyel valamelyik liberális emberke is írhatta, az IP-cím ebben az esetben nem lesz valós. Most akkor ki is a náci? Ki fenyeget halálosan kit?”
 • 7. lacim6 2009. október 13. 21:34
  „"Úgy fogtok járni, mint a tanár! Meg kell ölni minden magyart!" - Ismét a vérünkre szomjazik a liszkai cigányhorda (a teljes cikkel frissítve)

  Folyamatosan meglopták, ezért feljelentést tett a rendőrségen egy olaszliszkai asszony. Emiatt az egyik helybeli cigányasszony természetesen "sértve érezte magát", és fényes nappal a nyílt utcán nekitámadt.

  Na ennyire bánták meg Szögi tanár úr aljas meggyilkolását <moderálva durva....>

  ,,Úgy fogtok járni, mint a tanár!" - kiabálta a magyargyűlölő cigány Szögi Lajos tiszavasvári tanár néhány évvel ezelőtti meglincselésére utalva.
  A fenyegtőzést később a következőképpen nyomatékosította: ,,Meg kell ölni minden magyart! A te házadon is nemsokára fekete zászló fog lógni a magyar helyett!" - írja a Magyar Hírlap.

  Alább olvasható a teljes cikk:
  Saját tulajdonát védte volna az olaszliszkai asszony
  Rasszista roma támadó
  Sorozatos lopások miatt tett feljelentést a rendőrségen az az olaszliszkai nő, akit emiatt megfenyegettek, rasszista indíttatásból szidalmaztak. "Meg kell ölni minden magyart!" - hangzott el az utcán fényes nappal.

  A nyílt utcán támadott meg, rasszista mondatokat kiabált, és életveszélyesen megfenyegetett egy olaszliszkai magyar nőt egy helyi cigány asszony. ,,Szinte folyamatosak a lopások a házban és a portán egyaránt" - mesélte lapunknak a sértett, Kamarási Zoltánné, aki a szülői házat igyekezett megvédeni.

  ,,Szögi Lajos emlékművével majdnem szemközt áll a szüleim háza. Édesanyám két éve meghalt, a ház azóta üres, a helyi cigányok pedig jelezték, hogy szívesen beköltöznének. Mi ettől természetesen elzárkóztunk, amit ők azzal bosszulnak meg, hogy onnan folyamatosan lopnak . " Az asszony a lopások miatt naponta háromszor ellenőrzi az ingatlant. Múlt hétfőn észlelte: a szüleinek portáját határoló kerítésből tizenöt méter hiányzik, és az udvaron lévő fáskamrának csaknem a felét elbontották. A körzeti megbízott - az asszony állítása szerint - azt tanácsolta neki, hogy sürgősen szabaduljon meg a háztól, vagy szereltessen rácsot minden ajtóra és ablakra. (Jellemző. Nem ám, hogy a bűnözőket nyakon csípni, nem. Nekünk, kárvallottaknak kell jobb helyre költöznünk az ilyenek elől. És ezt ráadásul egy rendőr mondja, akit - tudtommal - azért fizetünk, hogy a közrendet biztosítsa és a munkákból felépült, megszerzett vagyontárgyainkat megvédje...)
  Kamarásiné, megelégelve a lopásokat, feljelentést tett a Sárospataki Rendőrkapitányságon. ,,A posta felé igyekeztem, amikor H. Ágnes, egy helyi 53 éves cigány asszony elállta az utamat, és lökdösni kezdett, miközben azt kiabálta, hogy >>túlságosan elszemtelenedtetek, magyarok, most már ti fogtok következni<<; >>úgy fogtok járni, mint a tanár, és oda fogtok takarodni mellé, a sírba<< ; >>Meg kell ölni minden magyart! A te házadon is nemsokára fekete zászló fog lógni a magyar helyett! <<" (Kíváncsiak vagyunk, ezért a tettlegességért hány év letöltendőt kap majd ..... Tudjuk jól: a barcsi srácok egy elcsattant pofon miatt átlag két év letöltendőt + kilenc hónap előzetest kaptak. Ha egyenlő mércével mérnénk, akkor a szóban forgó matróna sem úszná meg kevesebbel...)
  Olaszliszkán egyre feszültebbek az etnikai viszonyok, és a helyi romák mind nyíltabban vállalják fel magyarellenes mondataikat - zárul a cikk.”
 • 6. széchenyi12 2009. október 13. 20:58
  „Veled vagyunk Oszkár! <moderálva>”
 • 5. Deir_Yassin 2009. október 13. 20:47
  „Végre egy ..ideszes aki kimondja az igazat! <moderálva..>”
 • 4. LAZA 2009. október 13. 20:36
  „Még mielőtt valaki valamifle vérengző fenevadnak tartana az éltetést politikailag értettem.
  Viszont különösen kokát szivesen látnám őket cusi mostani helyzetében amint rabszíjra füzve magyarázzák a megmagyarázhatatlant.
  Nevezetesen:szeretett országunk és annak lakósságának a kifosztását és nyomorba döntését..
  Igaz erről most még szabadlábon sem nagyon akarnak nyilatkozni!
  Marad a fasisztázás és a rasszistázás!”
 • 3. LAZA 2009. október 13. 20:25
  „kokának és gusztusak újra van mondanívalója ez élteti öket szerencsére nem sokáig
  Szóval Edelény lakossága és polgármestere készülhetnek a lehető legrosszabbra!
  Nagy kérdés:
  Mit is fog irni mostanában a hazai és nyugati liberális sajtó Magyarországról?
  Gaz rasszisták,fasiszták,kicsi és közép,valamint nagy és még nagyobb nyilasok Árpádsávos zászlókkal a kezükben üldőzik a szegény ártatlan cigányokat és a mégártatlanabb zsidókat szegény homokosokat de még a gyerekeket megrontó pedofílókat sem ölelik a kedvükre.
  Ez az Oszi meg még le is meri nyilatkozni azt amit egy testvéri állam miniszterelnőke már régen megfogalmazott .
  Ejnye bejnye !”
 • 2. Boróka53 2009. október 13. 20:05
  „Vihar a biliben :):)”
 • 1. mir 2009. október 13. 19:54
  „Így járt!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb bevándorló akar letelepedni

Évente 4.500-4.600 külföldi állampolgár kér letelepedési vagy huzamosabb időre szóló tartózkodási engedélyt a nyugat-dunántúli régióban. Tovább olvasom