Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Mennyit ér a Presztízs-díj?

Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani! – alakítja át a régi mondást Mikóczi Tamás, a győri Nordland Víz- és Uszodatechnika Kft. ügyvezetője, amikor arról kérdeztük, mennyit ér szerinte napjainkban a Kisalföldi Presztízs Díj. A 2006-os környezetvédelmi Presztízs-díj nyertese csaknem egyéves tapasztalataira támaszkodva állítja: érdemes indulni a rangos pályázaton.
– A sok jó cég közül csak úgy lehet kiemelkedni, ha rangos díjakat nyerünk el, és ezzel is bizonyítjuk rátermettségünket – vallja Mikóczi Tamás, aki cégével, a Nordland Víz- és Uszodatechnika Kft.-vel tavaly ennek megfelelően előbb a Kisalföldi Minőség Díjat, majd a Regionális Minőség Díjat, ezután mindezt megkoronázva környezetvédelmi kategóriában a Kisalföldi Presztízs Díjat nyerte el.

– Bár korábban is hittem a minőségi díjak rangjában, tapasztalhattam, hogy valóban jelentős presztízst ad a Kisalföldi Presztízs Díj. A díjazottakat számon tartják a korábbi nyertesek, akik figyelnek arra, hogy utánuk mely cégek nyerik el az elismerést. A Presztízs-díjat és azt, hogy mely cégek érdemlik ki az adott évben, ma már nemcsak a megye, hanem a régió közvéleménye is figyelemmel kíséri. Az üzleti és társadalmi közvélemény egyaránt a minőséget és az átlagból kiemelkedő teljesítményt köti a Presztízs-díjhoz. Ha egy cég Presztízs-díjas, azt a jobbak közé sorolják, és ez legalább akkora lehetőség, mint a Kisalföld napilap által a díjjal együtt felajánlott médiamegjelenési lehetőség. Mivel ez utóbbit a Goodwill PR és Kommunikációs Ügynökség támogatásának köszönhetően igazán hatékonyan használtuk ki, több alkalommal szakértőként mutatkozhattunk be a lap hasábjain.

A médiamegjelenés, legyen szó hirdetésről vagy a cég munkáját, szakértelmét és terveit bemutató cikkekről, napjainkban nagyon nagy értékkel bír. A megjelent írásoknak köszönhetően sokan megismerték cégünk tevékenységét, a korábbi ügyfeleink pedig megerősítést kaptak: a Nordland valóban az egyik legmegbízhatóbb, vízkezeléssel és uszodatechnikával foglalkozó cég a regionális piacon. A bizalom elnyerése a mi szakmánkban is nagy jelentőséggel bír. A díj átvételét követően többen jelezték, hogy tudnak az elismerésről és gratulálnak hozzá. Ez az ismertség és elismertség az elmúlt hetek és hónapok alatt több megrendelést hozott cégünknek. Érezzük és tapasztaljuk, hogy a Nordland csaknem egy évvel a Presztízs-díj átvétele után is a figyelem középpontjában van, számolnak velünk, bíznak bennünk, presztízsünk van – ennyit ér számunkra a Kisalföldi Presztízs Díj – fejtette ki Mikóczi Tamás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi modellek a tengeren

A Fashion Tv nyolcszintes luxushajóján vendégeskedett tíz napon keresztül Csonka Nóra és… Tovább olvasom