Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Leselejtezésre várnak a Hajdú-Bét-iratok

Egy biharkeresztesi raktárépületben tárolják az egykori Hajdú-Bét Rt. iratainak egy részét, amelyek a cég felszámolója szerint megsemmisítésre várnak.
Egy biharkeresztesi raktárépületben tárolják az egykori Hajdú-Bét Rt. iratainak egy részét, amelyek a cég felszámolója szerint megsemmisítésre várnak - ismerteti a keddi Magyar Nemzet.

A cikk szerint amennyiben a dokumentumokat a Hajdú-Bihar Megyei Levéltár leselejtezi, örökre homályba veszhet, pontosan mi történt a baromfi-feldolgozó cég csődjénél. A még meglévő dokumentumok a Hajdú-Bét károsultjainak szempontjából fontosak lehetnek.

A Hajdú-Bét Rt. felszámolását elvégző Hunyadi Válságmenedzser és Felszámoló Zrt. vezérigazgatója, Hajdú Ágnes a lap kérdésére elmondta, hogy a baromfi-feldolgozó dokumentumai ma is megvannak, azonban annak többsége leselejtezésre vár, amit a levéltárnak kell majd elvégeznie. Közölte, több esetben fordultak hozzájuk a baromfi-feldolgozóval szerződésben állók termeltetési szerződésüket kérve, ezekben az esetekben pedig segítettek is, több dokumentumot ki is adtak - olvasható a napilapban.

Olvasóink írták

  • 1. Valaki 2013. augusztus 13. 09:53
    „" a múltat végképp eltörölni..."

    http://magyarszocialistapart.network.hu/video/mszp_video/mszp_kongresszus_internacionale”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A valutaalap visszajelezte a magyar végtörlesztést

Magyarország hétfőn előtörlesztette az IMF-hitelből még fennmaradó 1,88 milliárd SDR-t - áll a szervezet rövid közleményben. Tovább olvasom