Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Középpontban: visszajönnek a három méteres UFO-k?

Az 54 éves Pier Fortunato Zanfretta volt rendőr főszereplője, ugyanakkor áldozata is egy történetnek, amely miatt egyesek megkérdőjelezik épelméjűségét, mások pedig hisznek benne. Az elrabolt rendőr 30 évvel az eset után azt állítja, hamarosan visszajönnet a három méteres lények. Videó.
Pier Fortunato Zanfretta éjszaka járőrözött azon a bizonyos téli éjszakán 1978-ban egy Genova környéki helységben, amikor megtámadta „két hatalmas, háromméteres zöld lény". Miután a földre teperték, elvesztette eszméletét. A kollégák találták meg sokkos állapotban, teste a hideg ellenére forró volt és szolgálati kocsijának motorja is meleg volt. Mellette a gyepen köralakban kiégett a fű és különös lábnyomokat is tudtak rögzíteni. Érdekes, hogy azon az éjszakán több mint ötven ember jelezte a rendőrségnek, hogy furcsa fényjeleket látott.


VIDEÓ: jól látszanak a 30 évvel ezelőtt készült felvételen, hogy a rendőr rosszult lett az autójában.


Egy férfi tíz eset

Ez az eset Zanfrettával tízszer ismétlődött meg. Egy alkalommal járművétől 20 km-re találták meg, akkor is sokkos állapotban volt. Az egyik elrablása után azt mondta: megtudta, hogy a földönkívüliek Spanyolországból érkeztek. Másnap a lapok arról számoltak be, hogy Madridban ufókat láttak.

Akárkik legyenek is a titokzatos lények, 27 éve békén hagyják. Bár Zanfretta azt állítja, hogy „pórázon tartják", valamit beültettek a tarkójába és kapott egy dobozt, benne egy átlátszó gömbbel, a gömbben egy aranyszínű piramissal. Havonta egyszer ki kell nyitnia a skatulyát egy csak általa ismert és elérhető helyen.

Zanfretta és a három méteres lények.
Zanfretta és a három méteres lények.A volt rendőrrel annak idején interjút készített több televíziós csatorna. „A Zanfretta-ügy" címmel könyvet írt esetéről Rino Di Stefano újságíró. Szakorvosok vizsgálták anélkül, hogy perdöntő diagnózist tudtak volna adni róla.

Ismét a középpontban

A rejtélyes ügy most újra a figyelem központjába került, a filmen kívül két okból. 2007-ben Zanfretta alávetette magát egy CT-vizsgálatnak, amely újra kimutatta a tarkójában azt a duzzanatot, amely már látható volt első „elrablása" után, 1979-ben készített röntgenfelvételen is. Ez ugyan az orvosok szerint „nem releváns", lehet, hogy mindig is ott volt, bár ezt korábban is éreznie kellett volna.

A másik ok, hogy 2008 elején a skatulyában változás történt. „Tudomásomra hozták, hogy ha a benne lévő hat jelzőgomb felgyullad, hamarosan történik valami. A folyamat januárban elkezdődött. A hetediket nekem kell megnyomni és akkor visszatérnek és megnyilvánulnak a világ előtt" – nyilatkozta a Corriere della Sera című olasz lapnak Zanfretta. Az ufológusok izgatottan várják a fejleményeket.

Még egy tévéműsorOlvasóink írták

 • 5. tike 2008. július 30. 14:05
  „Sziasztok!

  Szinte majdnem minden 3.-ember hisz a földönkívüliekben,hogy létezik valahol..valamerre a csillagrendszerben.. nálunk fejletteb "Lények"!Az 1945.-ben lezuhan Ufo-ról sem mernek beszélni,de szinte 90%-bizonyosság van rá..h.igen is lezuhant..és Amerikában van valami amit titkolni kell!!
  Minden hivatalba lépő Amerikai elnöknek esküt kell letennie..hogy soha..semmiej úton-módon nem beszélhet róla..A HALÁLBA KELL VINNIE A TITKOT!
  Ha napvilágot látna h.léteznek..fejetlenség..pánik lenne úrrá mindenkin..ez olyan mint amikor a hangyabolyt megpiszkáljuk..szétszélednek...ugyan ez lenne a Földön is..Minden nagyhatalom magáénak akarná a tudást!!!

  Én ez hívő ember vagyok..aki kémleli az eget..Azt ajánlom..néha nézzetek fel az égre..és lehet olyat láttok amit elsem hinnétek!!
  Nekem volt párszor benne részem..
  Én is szkeptikus voltam..de amióta elmagyarázták nekem..nem azt látom amit én hiszek..ELHISZEM Hogy NEM VAGYUNK EGYEDÜL..”
 • 4. Kicsit hívő... 2008. július 15. 23:16
  „Magamat próbálom racionális módon gondolkodó, logikusan tevékenykedő embernek titulálni. Azokban a dolgokban hiszek, amiket megértek, megtapinthatok, "kézben tarhatok".
  Ennek ellenére hiszek abban, hogy nem vagyunk egyedül.
  Bár ebben a cikkben leírtakban ( pl. neki kell a 7.izét megnyomnia)
  nem telljesen hiszek...
  Mindettől függetlenül érdekelne, hogy mi történne akkor, ha jönnének a földönkívüliek.”
 • 3. zlatykékzöld 2008. július 15. 21:30
  „NYYOOOMMMMÁMMMEG !!!!!!”
 • 2. nane 2008. július 15. 16:58
  „Nyomja már meg azt a gombot! Aztán minden kiderül! Vagy midenki derül.:)”
 • 1. alien 2008. július 15. 15:56
  „elmebeteg...ennyi...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hív a vasút!: felfüggesztették a sztrájkot

A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) 11 órától néhány megye kivételével felfüggesztette… Tovább olvasom