Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Karácsonyi videót tett közzé Facebook-oldalán Orbán Viktor

A nyírteleki Kedvesház kollégiumban tett látogatásáról közölt karácsonyi videót Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán.
A nyírteleki Kedvesház kollégiumban tett látogatásáról közölt karácsonyi videót Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán.

A Kedvesház 25 halmozottan hátrányos helyzetű gyereknek nyújt otthont, akik az iskolától távol eső tanyabokrokban élnek.

A karácsony alkalmából közzétett videón az látható, amint Orbán Viktor előzetes bejelentés nélkül meglátogatja a kollégiumot, és ajándékot visz az ott élő gyermekeknek.

A Blikk hétfői írása szerint a kormányfő múlt heti nyírségi utazása során ejtette útba a gyermekközpontot, amelynek az utóbbi hónapokban 1,2 millió forintra duzzadt közüzemi adóssága. A Fidesz a párt költségvetéséből megszavazta a tartozás kiegyenlítéséhez szükséges anyagi segítséget, Orbán Viktor pedig ezzel és az ajándékcsomagokkal kereste fel a Kedvesházat.

Olvasóink írták

 • 16. Santos 2012. december 26. 10:16
  „15-ös.Igazad van,Árpibácsi is miniszterelnök vólt.Ám ez a fideszeseknek kissé érthetettlen.Iskolázatlan népség,bah.”
 • 15. ISU 2012. december 25. 22:28
  „10. szimre50803
  Szerinted a Miniszterelnök nem államfő ? A lényeg nem ez volt !”
 • 14. Valaki 2012. december 25. 20:03
  „janika, te foglalkozz inkább a foximaxi továbbképződdel, mert ez a téma magas neked, mint cociknak a demokrácia. :)))
  Gyakrabban kéne bérmálkoznod.”
 • 13. Jandex 2012. december 25. 13:52
  „11. Valaki 2012.12.25. 12:38
  "a Megváltó születésnapját jelenti karácsony ünnepe"
  Kit-mit vált(ott) meg?!
  Itt valaki sok házipáleszt nyelt! :)))”
 • 12. onem 2012. december 25. 12:43
  „"Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz." http://konteo.blogrepublik.eu/2012/11/06/a-chomsky-tizparancsolat/”
 • 11. Valaki 2012. december 25. 12:38
  „Sarkosan fogalmazva
  A A A
  Szentmihályi Szabó Péter
  - 2012. december 24., hétfő
  Hirdetés

  Nekünk, keresztényeknek a Megváltó születésnapját jelenti karácsony ünnepe, de lassan, fokozatosan a más vallású népek, sőt az ateisták számára is kikerülhetetlen és tagadhatatlanul gyönyörű ünnep. Nevezhetik fenyőünnepnek, Télapót várhatnak, Jézuska helyett Mikulás hozza az ajándékokat, ezerféle ürügyet találhatnak, hogy ne várják mennyből az angyalt. Hívhatják családi ünnepnek, hiszen az is, megbélyegezhetik és betilthatják, mint a klerikális reakció babonáját, elemezhetik mítoszként és meseként, lenézhetik az egész emberiségre sugárzó örök szeretetet, de Karácsony Szelleme több mint bármilyen pogány kultusz terméke, a giccses amerikai filmek sem hazudhatják el, hogy megszületett Isten egyszülött Fia, bár jó régen próbálkoznak vele. Az örömhírt azonban teljesen sosem lehet elhallgatni, eltitkolni, és az elmúlt kétezer évben jobb hír nem adatott az emberiségnek, mint az, hogy Jézus Krisztus megszületett, és kínhalála után feltámadt, ahogyan hitünk és reményünk szerint majd mi is. Ez az, amivel ebben a globális karácsonyi forgatagban semmiféle más ígéret nem képes versenyezni, pedig a jóság és tisztaság az elmúlt évszázadokban sosem volt igazán kelendő portéka az evilági ígéretek piacán. Mert Jézus hirdette meg azt, hogyan lehetünk az Ő követőiként valóban szabadok, egyenlők és testvérek, nem erőszakkal, hazugsággal, kiontott vérrel, hanem önmagunk felajánlásával. A szomorú történelem gyenge visszfényében szinte érthetetlen, miként tudott fennmaradni a karácsony minden korban, amikor a Sátán és szorgalmas ördögei folyamatosan gazembereket dicsőítenek és gonosz tettekre csábítanak. A születés erősebb, mint a halál, még akkor is, ha mi magyarok évenként húszezer emberrel vagyunk kevesebben. Pedig szerények vagyunk, már régen nem vagyunk bokréta Isten kalapján, hogy Petőfit idézzem, csak békét szeretnénk, rendet, nyugalmat, gyarapodást és megértést mindazoktól, akik nem tudják megbocsátani, hogy a mi hitünk szerint meg kell bocsátanunk nekik is.
  Áldott karácsonyt minden jóakaratú embernek!”
 • 10. szimre50803 2012. december 25. 11:40
  „Kedves ISU ha jól tudom az államfőt Áder Jánosnak hívják nem pedig Orbán Viktornak! Erről ennyit az össze vissza irkálásról.”
 • 9. zoltania2 2012. december 25. 07:58
  „4. 6.-ra Nektek /tudjuk/ mindenki baloldali aki nem azonosul a vezéretekkel,de ez nem így van csak csípi a szemünket hogy vezíretek vizet prédikál és közben bort iszik.”
 • 8. Jandex 2012. december 24. 22:33
  „" A Fidesz a párt költségvetéséből megszavazta a tartozás kiegyenlítéséhez szükséges anyagi segítséget, Orbán Viktor pedig ezzel és az ajándékcsomagokkal kereste fel a Kedvesházat."
  Érdekes a választások előtt még 4 milliárdos adóssága volt a fidessnek! /vajon a Kedvesház miért halmozta fel ezt az adósságot??? /
  Milyen véletlen, hogy videó kamera is volt a jelen sem lévő biztonságiaknál! :)”
 • 7. Túrabakancs 2012. december 24. 22:06
  „Rosszindulattól, és Orbán fóbiától mentes további Békés Karácsonyt kívánok
  azoknak a hozzászólóknak, akik még most is habzó szájjal próbálnak lázítani!
  A többieknek pedig simán csak Kellemes Ünnepeket! Remélem ők vannak többségben...”
 • 6. netro 2012. december 24. 21:52
  „A 4. kommentel értek egyet. Karácsony van könyörgöm. Orbán pedig a miniszterelnökünk.. Egy kis tiszteletet, ha már észt nem kaptatok.”
 • 5. Ambar 2012. december 24. 21:35
  „Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek!Sok ajándékkal és kedves vendégekkel! Üdvözlök mindenkit!rommel2 nagyon egyetértek veled!”
 • 4. rommel2 2012. december 24. 20:08
  „A BALOLDALON NINCS KARÁCSONY ???
  MIÉRT KELL MÉG ILYENKOR IS GYÜLÖLKÖDNI EGY KARÁCSONYI ADOMÁNYOZÁS MIATT !!!
  KELLEMES ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK !!!
  ( AZ ELŐTTEM SZÓLÓKNAK IS ! )”
 • 3. villámcsapás 2012. december 24. 17:19
  „Van miből adakozni!A tőlünk jogtalanul beszedettből!
  Nehogy be tudjon oltani mindenkit ezzel a semmivel!”
 • 2. háté 2012. december 24. 14:23
  „Szélhámos szédítései!”
 • 1. ISU 2012. december 24. 11:47
  „Egy államfőtől ez egy elvárható cselekedet.A párt pénzéből nekem is adakozhatna, mivel nem tartozom a holdudvar zsíros bödönébe.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magatehetelenül a hóban: rendőrök mentették meg egy férfi életét Salgótarjánban

A férfi úgy feküdt a hóban, hogy kabát sem volt rajta. Állapotára való tekintettel mentőt hívtak… Tovább olvasom