Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Jövőre fürdőjegyet kaphatnak a nyugdíjasok az Erzsébet-programban

Jövőre fürdőjegyprogram indul a nyugdíjasoknak az Erzsébet-program keretében, 2500 forint befizetésével akár 25 alkalmas belépőt kaphatnak - számol be róla a hétfői Népszava.
Az ingyenes belépőkre januártól lehet pályázni. A jelentkezéshez a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által a pályázó nevére kiállított 2013. évi havi nyugdíjigazolás szükséges, másrészt ki kell tölteni egy - majd csak januártól megjelenő - online adatlapot (www.erzsebetprogram.hu), melynek beadási határideje február 15.

A fürdőjegyprogramra az öregségi nyugellátásban részesülő, 60. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek, akiknek a rendszeres havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147 ezer forintot, valamint további adóköteles jövedelemmel nem rendelkeznek.

Támogatás esetén a támogatott a 2500 forint önerő befizetését követően válik jogosulttá a belépésre 10-25 alkalommal, a programban részt vevő 54 fürdő egyikébe - ismerteti az újság.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A postába olvad a mobilszolgáltató

Az MPVI december 19-i közgyűlésén az igazgatóság megszüntetéséről döntöttek, a cég beleolvad a Magyar Posta Zrt.-be. Tovább olvasom