Kisalföld logö

2018. 10. 15. hétfő - Teréz 11°C | 21°C Még több cikk.

Ingyen iwiwezhetnek a T-Mobile előfizetői

Ingyen iWiW-eléréssel csábítja mobilinternetezésre előfizetőit a T-Mobile, amely fél éven keresztül biztosítja ügyfeleinek a közösségi portál díjmentes elérését.

A szeptember elsejétől akciós kedvezményként kínált lehetőséggel a T-Mobile előfizetői forgalmi díj nélkül csatlakozhatnak mobiltelefonjukról a 4,6 millió felhasználót számláló iWiW oldalához.
A közösségi portált mobiltelefonról a megújult m.iwiw.hu oldalon keresztül, vagy az iPhone-ra, androidos, symbianos és Java-képes mobilokra letölthető alkalmazásokkal érhető el.
A 2011. február 28-ig érvényes díjmentes adatforgalom azonban nem terjed ki az alkalmazások letöltésére, a nem az iWiW-hez tartozó oldalak megnyitásakor keletkező adatforgalomra, illetve technikai okok miatt nem érvényes Opera Mini, illetve WAP 1-es protokollt használó böngésző használata és CS WAP csatlakozás esetén. Külföldről mindenképpen az aktuális roamingdíjaknak megfelelő összeget kell fizetni, és a szolgáltatás csak akkor érhető el, ha az előfizető rendelkezik aktivált internetkapcsolattal.
Az iWiW adatai alapján jelenleg naponta mintegy 20 ezer felhasználó kapcsolódik a közösségi portálhoz mobilinterneten keresztül. Az üzemeltetők reményei szerint az akcióval várhatóan jelentősen emelkedik majd a mobilos iWiW-elérések száma, jóllehet konkrét számokról és a mobilinternet eléréssel generált adatforgalomra vonatkozó adatokról részleteket nem közöltek.
A telefonokra elérhető alkalmazásokkal a felhasználók a hagyományos webes felületen elérhető lehetőségeken túl akár mobiltelefonnal készült fényképeiket is feltölthetik a közösségi portálra.
A mobilos iWiW-elést választóknak érdemes elolvasniuk a szolgáltatásoz kapcsolódó részletes tájékoztatót is, amely részletes felvilágosítást nyújt a díjmentesen elérhető szolgáltatások egyéb feltételeiről.
A T-Mobile kártyás előfizetőinek szóló díjszabása szerint a havidíj nélküli mobilinternet-előfizetést választóknak legkevesebb 13 forintot kell fizetniük minden letöltött 10 kilobájt után, azaz aki a közösségi portálon kívül más oldalra is téved néhány perc alatt több ezer forintos mobilinternet-számlára számíthat. Ezért azoknak, akik rendszeresebben vagy intenzívebben szeretnének böngészni mobiljukon, érdemes havidíjas mobilnetre váltaniuk. A legolcsóbb csomag havi 690 forintba kerül, és 40 megabájt adatforgalmat tartalmaz.

Olvasóink írták

 • 3. dr73 2010. szeptember 02. 09:03
  „Mert a T betűvel kezdődő szolgáltató már nem tudja mivel csábítsa vissza,vagy be a kedves népet..azért a reklám,a fogás,de hiába!Minden T betűs egy kalap sz@r: T-home,T-mobile.freemail,iwiw,T-online,T-com.”
 • 2. Goldmund 2010. szeptember 02. 08:43
  „Tisztelt Szerkesztőség!
  Ez nem hír, hanem reklám!
  Egyébként ahogy a cikkből kiderül, csak 2011. febr. 28-ig (=6 hónapig) ingyenes az iww. Így szokott ez lenni minden beetető csomagnál.”
 • 1. BigFaceCaptian 2010. szeptember 01. 23:34
  „Amíg a mobil net ennyire aránytalanul drága szerintem nem éri meg vagy csak azoknak akik okos telefonnal rendelkeznek és szükségük van a folyamatos internet kapcsolatra a mobilon vagy laptopon. 2000 Ft 500 mega adatforgalom azért elég sok ha azt vesszük 2500 Ft-os ADSL ami korlátlan és legalább 1megbitest lehet kapni bár az nem cipelhető tény.Egyszer biztos remek dolog lesz mobilon netezni illetve mobillal csatlakozni a világhálóra egyelőre ez még nem az a kor hogy nagy tömegeknek elérhető legyen!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hoffmann Rózsa: erősíteni kellene a pedagógiai szakszolgálatokat

A kormány erősíteni szeretné a pedagógiai szakszolgálatokat, hogy a lemaradó, leszakadó, sajátos… Tovább olvasom