Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -2°C | 2°C Még több cikk.

Hitler-póló, karlendítés: Magyar Sziget európai nácikkal

Náci karlendítéssel köszöntötte a színpadon fellépő Sagát, a 77 embert lemészároló Anders Behring Breivik egyik kedvenc előadóját a szélsőjobboldali brit párt, a BNP titkára.
A Magyar Szigeten több árus náci emléktárgyakat, például Adolf Hitlert, Rudolf Hesst, az auschwitzi koncentrációs tábor bejáratát ábrázoló pólókat, illetve a Mein Kampfot árul - olvasható a Blikkben. A rendezvényen azonban nem ez a legnyugtalanítóbb:

A Blikk, a The Sun- ra hivatkozva azt írja a fesztiválon, amelyen neonácik ezrei vesznek részt egész Európából, Chris Hurst karlendítéssel köszöntötte a tömeggyilkos Breivik egyik kedvenc bandáját. A svéd énekesnő ezt viszonozta. Sagáért Breivik rajongott: az előadó 12 dalát teljes terjedelmében idézte kijelentéseiben. Hurst azt mondta Breivik tettéről: „Jó visszatámadni – de nem a fehérek meggyilkolásával".


Olvasóink írták

 • 19. rommel 2011. augusztus 07. 20:56
  „MEIR
  SAJNOS EZ AZ IGAZSÁG !
  A GAZDAG AMERIKAI ZSIDÓK IS TUDTAK A HALÁLTÁBOROKRÓL !
  DE NEM TETTEK SEMMIT , A HÁBORÚ UTÁNI POLITIKAI TŐKE KOVÁCSOLÁSA EBBŐL AZ ÜGYBŐL SOKKAL TÖBBET ÉRT NEKIK !!!”
 • 18. vonLichthofen 2011. augusztus 06. 23:36
  „Yoáv ben Bar Kochiba,
  micsoda véletlen de éppen a kezemben van a Vaadat Ezra Vö-Hazalah tevékenysége budapesten, jelesül Kasztner Rezső részvétele és közreműködése. Ebben olvasom a következőket -
  A német megszállásig Magyarországon a megszoritások ellenére a Magyarországi és a Németek /vagy oroszok/ ltal megszáltt területekről ide menekkült zsidók viszonylag biztonságban élhettek.
  A német megszállás után és kivált Eichmann szinrelépésével az addig háttérbr szoritott /nem utolsósorban Horthy által/ nyilasok előtérbe kerültek és német parancsra, német támogatással, német fegyverekkel szolgálták Eichmannt. Miért irom Eichmannt? Mert erre az időre Nimmler leállittatta a deportálásokat látván a győelem lehetetlenségét a németek számára és jó pontokat igyekezett szerezni a szövetségeseknél.
  Ne feledjük ugyanakkor, hogy Michoel Ber Weissmandel /Pozsony/ könyörgését pénzért a Svájcban kényelmesen ejtőző Schwalb és bandája megtagadta, holott tudták, hogy ezzel zsidók ezreit menthetnék meg.
  Schwalb /Joint és a Jewish Agency/ azt irta vissza Rabbi Weissmandelnek Pozsonyba, hogy a Zionisták /a mostani Labour az utód párt, Bibi Netanjahu/ , hogy HAGYJÁK VESZNI A KELET EUROPAI ZSIDÓSÁGOT a schtetl-ból, hogy a háború után eERRE a véráldozatra hivatkozva megszerezhetik a Zionisták Palesztinát.
  Schwalb és Sali Meyer ügyködése sok százezer zsidó halálába került,

  Azt se felejtsük el azért, hogy a szövetségezek sem tettek semmit, hogy megmentsék a német megszállás alatt élő zsidókat.
  Az amerikai zsidók meg még kevesebbet.
  Szabo36, üdv.”
 • 17. Yoav-Ben-Meir 2011. augusztus 06. 18:01
  „Szabo1936!
  Uram!
  amit On ir nem igaz,mert ugyan az a Part ujra megjelent 35-ben egy ujabb emblemaval amit Nem? tiltottak be,mint ahogy az 1920-as evek ota letezo Magyar Nyilaskeresztes Hungarista Part-ot sem!!
  Ismerve Gombos Gyula politikajat ertheto is!”
 • 16. szabo1936 2011. augusztus 06. 17:53
  „Yoav-Ben-Meir
  Herr Meir
  Utana neztem enek es maganak reszben igaza van aban amit irt:
  1932,junius 16,Mesko Zoltan megalapitja a Magyar Nemzetiszocialista Foldmuves es Munkaspartot.Jelvenye a horogkereszt volt.Ugyan ezt a jelvenyt hasznalta Boszormenyi Zoltan ujsagiro Nemzetszocialista Magyar Partja.Keresztes-Fischer Ferenc belugyminiszter 1933 szeptembereben 145 500/1933 BM.sz. rendeleteben betiltota a horogkereszt hasznalatat,(indoka idegen nemzet jelkepe)Boszormenyi partjanak ezutan a kaszas kereszt a jelkepe,Meskoe a nyilas kereszt es a zold ing volt.Hangsulyozni kell,hogy ezek csak mandatumot kaptak a parlamentben azt is rovid ido utan elvesztetek.”
 • 15. szabo1936 2011. augusztus 06. 16:44
  „Yoav-Ben-Meir
  "oket be is tiltotak a horogkereszt miat akkoriban" maga ezt irja!
  Uram it a pont amirol en irtam az akkori magyar hatosagok nem engedtek ilyen partokat elni sokaig,Ezek nem is voltak igazi partok hanem inkab egy kocsmai osszejovetelek.Az is koztudat,hogy Szalasit bortonbe tetek.Amit en akarok mondani,hogy Mo tudtomal sohasem voltak NACIK .A nyilasok is csak a nemet hadsereg segitsegevel kerultek a hatalomban,ugyan ugy mint 1945 utan a Rakosiek,Arpad bejot a feher lovon Rakosi meg Vorosilovon.VonLichthofen szepen leirta,hogy hol lehet a mai vilagban nacikat talalni.Jewish-Reich.”
 • 14. Yoav-Ben-Meir 2011. augusztus 06. 14:09
  „Szabo1936,;
  a Boszormenyi Zoltan vezette-(1931-es!)- Magyar Nemzetiszocialista Munkas Part-ra gondoljon!!
  oket be is tiltottak a horogkereszt miatt akkoriban!”
 • 13. Yoav-Ben-Meir 2011. augusztus 06. 10:09
  „Szabo1936!!
  a forum oldalon,feltettem egy fotot amin az egykori Magyarorszagi Naci partok emblemaja lathato!!”
 • 12. Yoav-Ben-Meir 2011. augusztus 06. 10:01
  „Szabo1936!!
  Uram!!
  ennyire rosszul tajekozott azertr "akaratlanul" nem lehet!!!

  Magyarorszagon volt olyan hogy Nemzeti Szocialista part!!akkoriban ugyhivtak,; Magyar Nemzetiszocialista Part!
  ez a 30-as evekben volt!!az emblemajukat-(egyfajta "kaszas-horogkereszt" az akkori torvenyek ertelmeben be is tiltottak!!”
 • 11. moderator 2011. augusztus 06. 08:29
  „Feljelentést tesznek a Magyar Sziget szervezői a The Sun riportere ellen - adja hírűl a HírTV. Az újságíró engedély nélkül forgatott a rendezvényen, ahol kompromittáló felvételeket készített a Brit Nemzeti Párt londoni szervezetének vezetőjéről. Brian Flynn videóriportjában több ezer, a rendezvényen jelen lévő "náciról" beszél, és próbálja összemosni a fesztivált a rendezvény szellemiségével homlokegyenest ellentétes nézeteket valló, norvég tömeggyilkossal. A Magyar Sziget területén egyébként a rendezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármilyen sajtótevékenységet folytatni. A rendezvény szervezői így bírósághoz fordulnak.”
 • 10. gjozsi88 2011. augusztus 06. 07:46
  „még annyit:

  A jobbik nem hallatja hangját a felelősök megbüntetése miatt.......és ez volt a mondatom másik fele, az elhatárolodás mellett, mely elhatárolodást nem a sajtó által történő összemosás indokol, hanem a norvég tömeggyilkos nyilvánosságra került irományában szereplés!”
 • 9. gjozsi88 2011. augusztus 06. 07:44
  „. vonLichthofen

  "Vétkesek közt cinkos, aki néma!!!!!”
 • 8. vonLichthofen 2011. augusztus 06. 00:03
  „moderálva offtopic”
 • 7. vonLichthofen 2011. augusztus 06. 00:02
  „gjozefa88, miért kellene bárkinek is elhatárolódnia bármitől is?
  Hallottad bármikor is, hogy a Jobbik - szeretett pártom - azonositotta volna magát a nácikkal?
  Azért mert a sajtó - fölsőbb utasitásra - a Jobbikot nácinak akarja beállitani, az nem jelenti azt, hogy az valóban náci is volna.
  Mert ki/mi a nacionalszocialista?
  Az aki/ami a saját törzsét, népét akarja mindenek fölé helyezni, akár a másik törzs kiüldözésével vagy éppen kiirtásával is. Egy jó példa erre a Tutsis és Hutus Ruwandában vagy éppen Israel, amelyik nem habozik irtani a Palesztin őslakosokat csak hogy naZIONalista céljait elérje. Minden hir amelyik náci tevékenységről szól csak rizsa hogy elterelje a figyeélmet az igazi náci és népirtó politikáról és állami terrorizmusról.
  Lást ehhez Abraham Stein politikai állásfoglalását és tevékenységét a II. VH alatt.”
 • 6. rommel 2011. augusztus 05. 23:47
  „moderálva offtopic”
 • 5. szabo1936 2011. augusztus 05. 17:13
  „Tisztelet hozzaszolok segitseguket kerem megtudja azt nekem valaki irni,hogy mikor volt Mo on egy naci part?
  A naci part angolul: National Socialist Geman Workers´ Party,Megalapitasa:1919 ben 1933 ban Adolf Hitler vezetesevel vezete a Third Reich (nemet-orszagot) 1945 ben a nagyhatalmak a partot betiltotak.Tudtomal ilyan part ezen a neven (naci) sohasem letezet Mo on.Miert az a sok nacizas akor?”
 • 4. gjozsi88 2011. augusztus 05. 12:56
  „vonLichthofen
  Várjuk a pártok elhatárolodását ez ügyben és a felelősök megbüntetését........ha ebben hangnemben szólal fel (Neki kellene a leghangosabban ,ugyanis őt mossák össze velük, nem más pártokat) a Jobbik, akkor van remény arra, hogy esetleg elhiggyük, hogy semmi közük hozzájuk!
  Addig marad a kétely, melyet a tömeggyilkos irományában szereplés bizony erősít!”
 • 3. dorombolok 2011. augusztus 05. 11:46
  „Ahol náci karlendítéssel üdvözölnek ott a nácizmus , de hol van Pintér, vagy az elitegységei?”
 • 2. pancser 2011. augusztus 05. 08:44
  „Nem kell keresni a nácit, gyakran megjelenik. Bár lehet hogy ő is idegen zsoldban álló provokátor, titkosszolgálati tégla, teszteli, ellenőrzi a környezetet. Semmi nem az aminek látszik!”
 • 1. vonLichthofen 2011. augusztus 05. 08:05
  „Ha ez a hir igaz volna, akkor az a magyar rendfenntartás teljes csődjét bizonyitaná. Miért is?

  Mert Március Tizenötödikén a Hősök Terén /igaz az csak a MI Hőseink tere volt/ a fegyelmezetten álló /nem alakzatban/ magyar hazafiak megemlékezését megakadályozta az idegen zsoldban álló un. rendőrség. Arra a megemlékezésre a megemlékezők engedélyt kértek és kaptak, fegyelmezetten várták az ünnepély elkezdését, tiszta ruhában és tiszta magyar hazafisággal - egyetlen MAGYAR törvényt sem sértve.

  A hir szerint meg a Szigeten BETILTOTT önkényuralmi jelképeket ábrázoló tárgyakat árulnak a jelenlévő neonácik ezreinek/sic!/. Ott miért nem lépett közbe a ki tudja ki által pénzelt un. renndőrség a nyilvánvaló törvénysértést megakadájozandó.
  Ha valaki egy Che Guevara pólót visel egy verescsillaggal is diszitve akkor azt levetetik vele mert önkényuralmi jelképeket mutat.
  Nem a Jobbikban kell keresni a nácizmust hanem ott ahol van - pl ott ahol a politika és a gyakorlat szinte szóról szóra megegyezik a fasiszta és náci eszmékkel.
  Miért kell az ilyen Blikk féle szennyel tömni a magyari agyakat?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos baleset az M5-ösön Kiskunfélegyháza közelében

Halálos baleset történt az M5-ös autópályán, Kiskunfélegyháza határában péntek hajnalban. Tovább olvasom