Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Gyógyító rezgések az egészségért

Biorezonanciás módszerrel állapítja meg és kezeli a betegségeket egy szegedi orvos. Az alternatív módszer a legkülönbözőbb betegségek esetében hasznos. A hivatalos orvostudomány nem ismeri el a „gyógyító rezgések" létét, de alkalmazói szerint terjedni fog az eljárás.
A biorezonancia sokféle betegség megállapítására, gyógyítására alkalmas. Fotó: Karnok Csaba
Minden élőlénynek, élettelen anyagnak megvan a maga, csak rá jellemző rezgése. Ahogyan e rezgések segítségével távoli galaxisokat vizsgálva is ki lehet mutatni, lehet-e ott például víz vagy oxigén, az emberi szervezetben is föl lehet fedezni ezek révén a betegséghez vezető méreganyagokat. Kimutatható a szervezet számára szükséges anyagok hiánya, a különböző szervek rendellenes állapota, az élősködők jelenléte is – ismerteti a biorezonanciás készüléket dr. Kohán József.

Betegségek nyomában

A módszer kidolgozásakor annak idején megnézték, mi az, amit biztosan tudnak diagnosztizálni hagyományosan, például EKG-val vagy laboratóriumi vizsgálattal. Ha ezek kimutattak egy betegséget nagy létszámú betegcsoporton, s ugyanennél a csoportnál tapasztalt rezgések az egészséges szervezetéhez képest mindig azonos módon tértek el, akkor el lehetett fogadni: az adott betegségre az a bizonyos rezgéstartomány jellemző. Azóta már rengeteg betegségnek megtalálták a rezgéstartományát. Ezeket számítógépben rögzítették, így az adattárból kikereshető: egy bizonyos rezgéstartomány milyen elváltozást jelez.

Azonos hullámhossz

Nemcsak diagnosztizálni lehet a biorezonanciával, hanem gyógyítani is: az élősködőket, mikrobákat – például a candidiózist okozó gombát, a különböző vírusokat – el is lehet pusztítani. Ha a biorezonanciás géppel ugyanolyan rezgéstartományú hangot sugárzunk vissza, mint amilyet a bennünk lévő betegségokozó élőlény kibocsát, e rezgések mintegy összeadódva elpusztítják azt. S mert rezonancia csak azonos hullámhosszok között jön létre – a másképp „rezonáló" emberi sejtek nem károsodnak.

Nincs kezelés

A ráksejteket is „észreveszi" a készülék. Ilyenkor nem vállalkozik kezelésre az orvos, csak fölhívja a beteg figyelmét, milyen diagnózis született, és a hagyományos orvoslás területére irányítja.

És ha nem idegen élőlény okozza a betegséget, hanem magával a szervezettel, a „saját sejtekkel" van gond? Akkor is használnak a gyógyító rezgések. Miután a különböző anyagok más-másképpen rezegnek, kideríthető, hogy vannak-e káros anyagok, mérgek a szervezetben. Ha megtaláltuk őket, onnantól már lehet tenni termelődésük megszüntetéséért, bejutásuk elkerüléséért. De az is megállapítható, egy-egy vitamin, gyógyszer mennyire hasznosul. Ha nem hasznosul, ennek az is oka lehet, hogy a fölszívódás nem megfelelő. Ez esetben a sejtmembránokat – ezeken keresztül történik a fölszívódás – a rezgésekkel „megütögetve" a sejt anyagcseréje fölgyorsítható.

Át lehet hangolni

A gyógyító rezgések számtalan további területen használnak. „Át lehet hangolni" például a szívizom ingerlékenységét, így csökkenthető vagy fokozható a szívizom tevékenysége. A módszer jó a csontszövetek erősítésére, összehangolja a máj-, az epe- és a hasnyálmirigy-működést, javítja az agyműködést, a bőranyagcserét, méregtelenítő, fájdalomcsillapító hatású – s még lehetne sorolni a példákat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felügyelők elemezték

a szabálysértéseket

Az útfelügyeleti szabálysértésekkel kapcsolatos eljárások, a kerékbilincselés és… Tovább olvasom