Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

Fidesz: Bajnaival az állam mindig a rövidebbet húzta

Hoppál Péter szerint amikor Bajnai Gordon neve felbukkant, a magyar állam mindig a rövidebbet húzta.
Hoppál Péter szerint számos ügyben, amikor Bajnai Gordon neve valamilyen módon felbukkant az elmúlt időszakban, a magyar állam mindig a rövidebbet húzta, apadt a nemzeti vagyon, veszítettek a magyar emberek.

A Fidesz szóvivője szerdán Pécsett tartott sajtótájékoztatóján ezen "problémás témakörökre" példaként a Hajdú-Bét, a Dataplex, a Postapalota, az MTV-székház ügyét, a Volánbusz fóti telephelyének bérlését, a Budapest Airport privatizációját, a sukorói telekcserét, a sanghaji világkiállítást hozta fel, amelyek közül több kapcsán nyomozás, eljárás is indult.

Hoppál Péter felidézte, hogy Bajnai Gordon, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője korábban politikusként és üzletemberként egyaránt fontos tisztségeket töltött be. Volt fejlesztési pénzeket felügyelő kormánybiztos, fejlesztési és gazdasági miniszter, kormányfő, politikusi korszaka előtt pedig vezető a Wallis cégcsoportnál.

A politikus megjegyezte: úgy tűnik, mintha Bajnai Gordon üzletemberi és politikusi pályájának találkozásánál túl sok olyan ügy lenne, amely azt mutatja: a magyar állam rosszul járt.

"Túl soknak tűnik a véletlen. Nem állítjuk, hogy az ügyek és Bajnai Gordon között feltétlen összefüggés van, csak kérdezünk. Azt kérdezzük Bajnai Gordontól, tud-e mást mondani ezekről az ügyekről, mint azt, amit a látszat mutat?" - fogalmazott Hoppál Péter.

Olvasóink írták

 • 4. embertelen 2013. április 11. 08:36
  „Teljesen igaza van Hoppál Péternek, ami szerint: amikor Bajnai Gordon neve felbukkant, a magyar állam mindig a rövidebbet húzta. A baj csak az, hogy már régóta Bajnai neve csak akkor bukkan fel, ha a fidesz saját intézkedését akarja vele elkendőzni, ami miatt az állam, sőt az emberek is rosszul jártak. Az igazság az, hogy Orbán brutálisan fél Bajnaitól, máskülönben betiltaná a Bajnai ellenes fideszes gyűlöletkampányt.”
 • 3. BJ.MÓVÁR 2013. április 11. 00:02
  „Inkább BAJNAI mint Orbán!!”
 • 2. ISU 2013. április 10. 21:43
  „Hát mostmár értem miért kelett újabb két szóvívő.
  Megy a keverés ezerrel, csak vigyázzanak, mert a fagyi vissza fog nyalni.”
 • 1. vienna 2013. április 10. 19:36
  „Hát ilyen nincs!
  Ezeknek már beteges Bajnai-fóbiájuk van!
  Emlékszem hasonlóra anno, Kovács Lászlónak volt minden második szava Orbán Viktor, be is teljesedett a félelme, megkaptuk a nyakunkra.
  Most meg ezek rettegnek a Bajnaitól!
  No de ennyire?
  Egy magyarázata van, azt hiszem tudják, amit mi nem, hogy mekkora is a tényleges, eltitkolt támogatottsága.
  Veletek lehet, hogy az állam nagyon jól járt, de hogy a lakosság nagyon rosszul, azt érezzük minden pillanatban!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Hova tűnt 3 millió ember nyugdíj-megtakarítása?˝

Az MSZP szóvivője sajtótájékoztatóján felszólította a kormányt, válaszoljon arra, hová lett hárommillió ember nyugdíj-megtakarítása. Tovább olvasom