Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Feljelentette az összes pártot az iWiW alapítója

Feljelentést azzal indokolta, hogy a pártok olyan adórendszert alakítottak ki, amelyben lehetetlen a vállalkozását anélkül fenntartania, hogy adócsalásra, adókerülésre kényszerüljön.
Az október 10-i keltezésű feljelentést azzal indokolta, hogy a pártok olyan adórendszert alakítottak ki, amelyben lehetetlen a vállalkozását anélkül fenntartania, hogy adócsalásra, adókerülésre kényszerüljön.

Várady Zsolt szerint ez akkor is érvényes, ha munkaadó, de akkor is, ha munkavállalóként dolgozik - írja a a Vs.hu.

Úgy véli, az adórendszer miatt sérül a tisztességes gazdasági versenyhez való jog, a vállalkozás joga, a gazdasági verseny szabadsága, valamint a az egészségét, biztonságát és méltóságát tiszteletben tartó munkafeltételekhez fűződő jog.

Azt gyanítja, hogy a politikai pártok „szándékosan tartják nyomás alatt a magyar társadalmat azért, hogy így zsarolhatóvá és manipulálhatóvá váljanak, és ne maradjon se energiájuk, se lehetőségük arra, hogy hangot adjanak egyet nem értésüknek.

Várady úgy fogalmazott, "jobb, ha mindenkinek vaj van a fején, mert így könnyebben a sarokba szoríthatóak. Közleményében az is szerepelt, hogy a feljelentés egy kampány része, amellyel az adófizetési morál javulását szeretné elérni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tavalyi költségvetés zárszámadását tárgyalja jövő héten a parlament

Kétnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés a vasárnapi önkormányzati választást követően.… Tovább olvasom