Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Elég drága már az áram és a gáz

A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, hogy álljon el áremelési szándékától: ne engedje sem az áram, sem a gáz árának emelését, és ne növelje a busz- és a vonatjegyek árát.

Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján úgy vélekedett, ezek az áremelések tarthatatlan helyzetbe fogják hozni a magyar családokat.

Mint mondta, a jövő év elején életbe lépő áremelések havi szinten tízezer forintos nagyságrendben fogják növelni a családok kiadásait.

Olvasóink írták

 • 18. miracle 2009. november 25. 17:42
  „kolombela
  Milyen extraprofit? Ha nem tűnt volna fel pl a földgázt és a kőolajat az oroszoktól és az abroszfejűektől vesszük, mert nekünk nincs. A semmit fogja árulni a kormány?
  Egyébként is meg lehet nézni hogyan működik az, ami állami tulajdonban van: Posta, MÁV, kórházak: minőség a köbön. Meg olcsó, mi ?”
 • 17. kolombela 2009. november 25. 15:24
  „5. creat 2009.11.24. 17:58
  Nem, inkább az állam (önkormányzatok) visszavennék az áram, gáz, víz, stb stratégiai szilgáltatásokat. Akkor az extraprofit is az országban maradna, vagy csökkenhetne a szolgáltatás díja. Mindenképpen a lakosság járna jól.”
 • 16. kolombela 2009. november 25. 15:21
  „Elég drága? Rendkívűl drága.
  Persze ez a magas ár csak a külföldi tulajdonos pénztárcáját vastagítja.”
 • 15. hidas 2009. november 25. 10:13
  „Az a baj, hogy előre lehet tudni, hogy mit fog mondani ez az ember ha kiáll!!! Évek óta az a reakciójuk, hogy ellentmondanak, de megoldás nincs. Ők is ugyanezt fogják csinálni, csak a másik oldal osztja el a pénzeket, persze saját magának...”
 • 14. eheh 2009. november 25. 08:27
  „Sok igazság van a hozzászólásokban, DE.... jövőre jön a ..idesz és akkor sem fog változni semmisem. az elmúlt 8 év dolgaihoz szépen aszisztáltak ők is. a médiákban hőbörögtek, de nem tettek semmitsem ellene. jó a memóriám, még emlékszem, hogy "tisztelt" orbán kormányzása alatt kétszer vettük meg az autópályához a követ 7 milliárdért (összesen 14), mert apucinak nem volt éppen megrendelése... ez fog következni május után is. ha teljes hatalmat kapnak, akkor senki és semmi sem fogja megállítani őket.
  ......
  A rendőr 5000-ért kapott 2 évet letöltendőben pár hét alatt, ezek a szarháziak meg több 1000 milliárdért még röhögnek a markukban (kedves polgármester barátunk is már többmint 10 millát keresett a sitten). Az Ír gázoló meg két kisgyerek életéért kapott másfelet....

  Talán ha megfizetnék a mezitlábas paraszt közszolgákat (értsd: rendőr, mentős, tűzoltó, vámos, katona .. stb.) akkor nem lenne korrupció. talán ha a törvényeink nem a bodzaszedőket védenék, hanem a rendőröket és az ártatlanokat, akkor nem lenne ilyen az ország. Még tűr a NÉP.... <moderálva....>”
 • 13. igazságmondó 2009. november 25. 08:01
  „11. Kisa
  Mennyire igazad van.Lassan a levegőért is fizetni fogunk.
  Biztos , hogy jövőre már étkezésijegyet sem kapunk a munkáltatótól.Fizetésemelés már évek óta nincs.ŐK még élnek mint a kukac a sajtban. Hová jutunk még ?? V an egyaltalán annyi hely a hajléktalan szálláson ??
  Undorító, hogy mit művel velünk a kormány !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 12. Kami45 2009. november 24. 23:09
  „12. hozzászólás Kisa 2009.11.24. 22:44

  Sajnos igazad van, de a sok .... szerint a Zorbán az oka mindennek.”
 • 11. Kisa 2009. november 24. 22:44
  „Számomra durva, hogy hol tartunk! A fizetés természetesen a béka segge alatt, de nem baj paraszt, még adjuk alád a lovat! Gyűlölöm ezt a szar országot! Azt tesznek az emberrel, amit csak akarnak. De a <moderálva> aki február óta sitten van, az természetesen kapta a fizetést (eddig ha jól tudom). 600 kiló fölött. Hol élünk már???? Ébresztőőőőőőőőő! A munkás ember megpusztul, mert havi 80-ból nem tud megélni, de az ilyen naplopó sittes, sikkasztó parasztok kapják a lóvét a SEMMIÉRT!!!! Undorító.”
 • 10. load 2009. november 24. 22:09
  „9. Csetneky
  Nem Csetneky.
  Többek között azért tartunk itt, mert a szerencsétlen hülye MSZP megtartotta a gázár támogatást.
  Annyira olcsó volt, hogy senki nem gondolkodott az alternatív fűtéseken. Az adófizetők meg állták a számlát.
  Egyébként az MSZP-nek annyi.
  Ennél lejjebb már úgysem kerülhetnek, a FIDESZ-nek viszont van vesztenivalója.
  Ezért ne is példálózz nekem az MSZP-vel!
  Az ő kockázata nagyságrenddel kisebb, mint a Fideszé.
  Reménytelen helyzetből nem tragédia veszíteni, de a Fidesz több ciklusra való berendezkedése nagyon necces lehet.”
 • 9. miracle 2009. november 24. 21:27
  „Ne aggódj Csetneky. Májustól alanyi jogon mindenkinek ingyen jár a gáz, meg az áram és 0-99 évesig mindenki ingyen tömegközlekedik. Ezt a kis áremelést most már csak kibírjátok addig. Legalábbis nagyot csalódnék a fideszetekben, ha nem csinálná vissza az összes áremelést egészen a nulla forintig, de legalább is a 2002-es szintig, hiszen szerintük minden áremelés indokolatlan volt azóta, ha emlékezetem nem csal, de a Szijjas biztos számon tartja.
  Kémeim szerint lesz ingyen sör is, nem kell róla népszavazást tartani.”
 • 8. Csetneky 2009. november 24. 21:04
  „6 load

  Ugyan már! Az Mszp orrát ennél jóval nagyobb kakiba sem verték bele! Emlékszel biztosan: "Nem lesz gázáremelés"! Nem beszélve a tandíjról meg a vizitdíjról.
  Többek között azért tartunk itt.”
 • 7. mikvannak 2009. november 24. 19:52
  „És ha Szijjártó nem lesz burundi nagykövet ,akkor mi van kérdőre vonják ?Nem jelent semmit !!Holló a holló szemét nem vájja ki.”
 • 6. load 2009. november 24. 19:39
  „Fél évvel a kormányra kerülésük előtt tényleg hasznos lenne abbahagyni ezt a gázár emeléses propaganda dumát.
  A választók nem amnéziás része emlékezni fog ezekre dumákra és az első energia áremeléskor beleverik a Fidesz orrát ebbe a kakiba.
  Persze lehet, hogy Szíjjártó addigra már burundi nagykövet lesz és mem lesz kérdőre vonható.”
 • 5. creat 2009. november 24. 17:58
  „Jó lenne, ha az állam kivonulna a gáz meg villany árának meghatározásából! Sem a kenyér, sem a tej, sem az üzemanyag stb. nem hatósági áras.... Sőt a "bezzeg" Szlovákiában is már rég piaci áron számolják a gáz árát, az állam megszüntette az állami támogatást és felügyeletet.”
 • 4. janika 2009. november 24. 17:27
  „Hogy még nem görbült meg "FIDESZ" háta a sok hajlongástól? Vajon mit fognak ezek kezdeni jövőre a hatalommal?
  Lehet,hogy Ott folytatják ahol a mostani kormány ép abba hagyja a népnyúzást?”
 • 3. federik 2009. november 24. 17:20
  „Hogy mindenki értse az üzenetet: 2010 második félévtől nem fog emelkedni sem a gáz,sem az áram,sem a busz,sem a vonatjegy ára!(egyébként semmi bajom a tiltakozással,csak a fentiek miatt magam is link dumának tartom)
  ...és talán a kerítés is kolbászból lesz.(ezek után már csak ez az üzenet hiányzik)”
 • 2. Primax 2009. november 24. 17:00
  „" A Fidesz arra szólítja fel a kormányt, hogy álljon el áremelési szándékától: ne engedje sem az áram, sem a gáz árának emelését, és ne növelje a busz- és a vonatjegyek árát."
  Mert : mi - emelnivaló - marad akkor nekik....?
  Nagyon link duma.”
 • 1. janika 2009. november 24. 16:52
  „Lehet,hogy azt is eléljük, hogy FIDESZ térden állva könyörög a gátlástalan népnyúzástól való eltekintéstől?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

H1N1: Veszprémben is bezárt egy óvoda

- Bezárták az influenzajárvány miatt az Egry úti óvodát Veszprémben kedden - közölte a városháza… Tovább olvasom