Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Dr. Makk válaszol

Nünüke üzenete Doki Makinak és az összes most síelni akarónak: Szeretem az extrém sportokat...

Nünüke üzenete Doki Makinak és az összes most síelni akarónak: Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

Tisztelt Uram!
Egy kézfogás ürügyén írok magának.

Meglehetősen középbalos konzervatív jobboldali vagyok. Ez is voltam mindig, nekem mindegy volt, hogy melyik rendszerben éltem, én ahhoz hű voltam, és igyekeztem megfelelni az elvárásnak, amit saját magammal szemben támasztottam, az érvényesülés végett. Ám politikailag mindig megkérdőjelezhetetlen a múltam. A jövőm is. Én nem állok be más pártba, hacsak nem változik meg az eddigi pártom. Ráadásul becsben is tartom ezeket a szervezeteket, eddig mind a hat tagkönyvemet megőriztem, legyen rajta csillag, szegfű, liliom vagy ízes déligyümölcs. Ám most bennem van a bizonytalanság a külvilági dolgokkal kapcsolatban. A minap kezet nyújtott egymásnak az Ibolya meg a Feri. (Bocsánat, hogy így hívom őket, de jól ismerem mindkettőt. Ez tény, az utcán száz emberből kiválasztanám bármelyiküket.) Maga szerint ez a parola jelent valamit, vagy megy valahová? Nekem most hova kéne állnom?

BENNE FENTESKDŐ JELIGÉRE AZ ÚJSÁGBA VÁROM VÁLASZÁT!

Kedves Benne! Magának, és a magához hasonló elvhűeknek tudja, hova kéne állni? Már régen? Félre!

Kedves Makk! Eddig jól éltünk, mindent megtehettünk, amit akartunk. Most mit fogunk csinálni, hogy eljött a szigorúság ideje? ANYUSKA

Drága Anyuska! Az idő már csak ilyen. Eljön. Most sajnos nem tudok igazán vigasztaló lenni. Tudja, hogy van az, amikor az öreg nénike, túl a 80-on bebújik a férje mellé az ágyba, benyúl a takaró alá, majd rákacsint az urára. – Apukám, mit fogok? – Mit fogsz, mit fogsz? Aludni fogsz!... Szóval most egy kis csendes pihenő. Aztán ki tudja. Vagy újat választunk, vagy a régit, aki egy kicsivel csak fickósabb lesz már.Te Okos Tojás! Azt hiszed, értik az emberek, amiket írsz. Magad mellé kellene egy értelmező szótár, hogy a sorok közé dugdosott üzeneteidet dekódoljuk. Nem tudnál helyesen beszélni végre? PALIKA (TÚLSÓ UTCA JOBB OLDAL)

Tisztelt Palika! A helyes beszéd jogos igény. Akad, aki megpróbálja (A városi tanító bácsi helyettesít egy falusi suliban. Első dolga, hogy figyelmeztesse az ízesen beszélő srácokat a helyes kiejtésre: – Gyerekek, figyeljetek: nem vella, hanem villa, nem tenta, hanem tinta és nem penna, hanem... izé... toll!) és mégsem sikerül neki. Én is ezt teszem, és nem lógok ki a sorból. Higgye el. Vagy ha nem, nézzen reggeli politikai tévéműsorokat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Várja az M85-ös út elkészültét?

Tovább olvasom