Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

Bölcsődéből akarta kicsalni a kisfiút, a szegedi anyuka felpofozta a nőt

Egy feltehetően szellemileg sérült nő hívogatott ki egy szegedi bölcsődéből egy kisfiút. Az anyuka ekkor már ott volt, ijedtében fel is pofozta a nőt.
A rendőrségen azt mondta: tudja, hogy a nő nem akarta elrabolni a kicsit, a jelenségre azonban szerette volna felhívni a figyelmet, ezért hozta az interneten nyilvánosságra.

Az esetet egy szegedi anyuka osztotta meg a Délmagyarországgal.

– Délután mentem a kisfiamért a bölcsibe. Megálltam beszélgetni egy anyukával az udvaron, és egyszerre csak arra lettem figyelmes, hogy egy középkorú hölgy hívogatja a gyereket, hogy „gyere, kisfiú, itt maradok veled, amíg anya ideér". A nő ekkorra már bent volt a kapun belül – mesélte minapi történetét egy szegedi anyuka. Rettenetesen megijedt, azonnal odaszaladt és a karjába kapta a gyerekét.

– Hogy mit akart a nő, nem derült ki, én viszont első felindultságomban pofon vágtam.

A kép illusztráció. Fotó: Schmidt Andrea
A kép illusztráció. Fotó: Schmidt Andrea

Az édesanya néhány napja még névvel vállalta történetüket, amikor azonban tegnap az érintett bölcsődében kiderült, hogy a Délmagyarországnak is nyilatkozott, mindenképpen szerették volna, ha nem jelenik meg a cikk, és az anyuka is visszavonta nyilatkozatát. Pedig történetét több internetes fórumon is megosztotta, ahol egyébként a hozzászólásokból kiderült: a gyerekeket megszólító nő nem ismeretlen a környéken lakók között. Más kicsikkel is rendszeresen szóba elegyedik. Úgy tudják, hogy szellemileg sérült. Az édesanya elmondta az incidenst a bölcsőde vezetőjének, és a rendőrségen is járt az ügy miatt.

– A rendőrség minden ilyen jellegű esetet komolyan vesz, és ha tudomására jut, kivizsgál – közölte az üggyel kapcsolatban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. A teljes írás itt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem nyomoznak a végrehajtók miniszteri biztosa ellen

Szekér Judit ellen hivatali visszaélés és hamis magánokirat felhasználása miatt kezdeményezett … Tovább olvasom