Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Beismerte Balla Irma meggyilkolását

Beismerte Balla Irma meggyilkolását D. Lajos debreceni lakos, aki a gyilkosság előtt segédmunkásként dolgozott a Balla Irma háza melletti építkezésen.

Az ügyész és rendőr együtt hallgatta ki D. Lajost, aki beismerte: ő ölte meg Balla Irmát.Balla Irma volt debreceni fideszes önkormányzati képviselőt brutális körülmények között, lakásában gyilkolták meg 2007 húsvétján. Holttestét fia találta meg, ő értesítette a rendőrséget. Egy évvel később a rendőrség a fiút, S. Sándort gyanúsította meg a gyilkosság elkövetésével, előbb őrizetbe vették, majd egy évig előzetes letartóztatásban tartották. Jelenleg szabadlábon védekezik

Olvasóink írták

 • 6. elemér 2009. augusztus 01. 13:05
  „4. hozzászólás vonLichthofen

  "Miért fontos az, hogy az ügyész és a rendőr közösen hallgatta ki a fickót." Azt tudom hogy Amerikában miért fontos, mert igy biztositva van a fickó alkotmányos joga a védelemre. Rendöri hatóságok ezt egyébként figyelmen kivül hagynák és lehetne fellebezni a birósági döntést. Ilyesmi pláne fontos ha gyilkosságrol van szó. Egyébként ez a eljárás univerzális az irástudó világban. Remélem ezzel segitettem.;))”
 • 5. TeknőcErnő 2009. július 31. 20:56
  „Erre az ügyre megint büszke lehet a rendőrség, az ügyészség és a bíróság is. Nem elég, hogy megölték az anyját, még lehúzattak vele egy évet előzetesben ártatlanul. Ilyen erővel bárkit, bármiért, bármennyi időre elítélhetnek (lásd Mór). Azért ez eléggé ijesztő. A felsorolt szerveknek azért nem ártana egy kicsit jobban odafigyelni a munkájukra.”
 • 4. vonLichthofen 2009. július 31. 19:47
  „Na várj egy percet, Baby!

  A D. Lajos a Balla Irma fia?
  Ha nem, akkor az igazi fia miért kell, hogy szabadlábon védekezzék/jelenleg/. Milyen vád ellen védekezik, ha egyszer a D. Laja bevallotta, hogy ő ölte meg a hölgyet.
  Miért fontos az, hogy az ügyész és a rendőr közösen hallgatta ki a fickót. Eddig külön külön hallgatták ki a gyanúsítottakat és utána egy sör mellett jegyzeteket cseréltek? Vagy ha eddig is egy ügyész és rendőr együtt hallgatta ki őket, akkor minek kell ezt kiemelni a hírben?
  A komoly megkönnyebbülés mellet, hogy megkerült a tettes az azért aggodalommal tölt el, hogy az MTI nem tud egy értelmes tudósítást leadni. A magyar újságírás bugyrai a pokoléval vetekszenek.”
 • 3. lackojr 2009. július 31. 19:00
  „Mintha ez lenne...Ezen a számon elérsz haver.........”
 • 2. HarconaMarcos 2009. július 31. 18:42
  „...annál érdekesebb, hogy miután szegény ember szétverve találta az anyját, a bravúros nyomozásnak köszönhetően egy évet ´anyagyilkosként´ töltött a sitten. :-(”
 • 1. kahane1 2009. július 31. 17:59
  „a foton a biro eppen kituntetest ad at a gyilkosnak???”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fél év alatt 10 bűncselekményt követett el egy fiatal

Elfogtak a rendőrök egy 18 esztendős szegedi fiatalt, aki fél év alatt legalább tíz bűncselekményt… Tovább olvasom