Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

A két felakasztott kisfiút a hevesi önkormányzat temeti el

A város értetlenül áll a tragédia előtt. Ismerősei szerint L. Krisztián oldala tele volt depressziós posztokkal, nem gondolták azonban, hogy mindez megtörténhet.
Ismerősei szerint a férfi a gyilkosság estéjén fél tizenegykor egy gyertyát és koporsót ábrázoló képet tett ki a közösségi oldalára - írja a Bors.

– Azt írta hozzá, hogy megöli magát, mert annyira szereti a barátnőjét. Mióta Kitti elhagyta, tele volt az oldala depressziós posztokkal és zenékkel. Nem gondoltuk, hogy tényleg megteszi – mondta a lapnak az apa ismerőse.

Arról egy sort sem írt, hogy mit fog tenni a gyerekekkel. Előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy a kisfiúk ellen fordul.

A városban a Bors megtudta: a gyerekek édesanyja többször kérte az iskolában, hogy a nagyobbik fiút az apának ne adják ki, ha megy érte. Az utolsó hónapokban rettegett az erőszakos embertől.

A két elhunyt kisfiút időközben felboncolták, a jegyzőkönyvet ma kapja meg a családja. Ezt már a város polgármestere közölte a Borssal.

– Mivel a család nehéz anyagi helyzetben van, ezért az önkormányzat testülete egybehangzóan úgy döntött, hogy magára vállalja a két kisfiú temetési költségeit. A város értetlenül áll a tragédia előtt. Óriási veszteség a két kisfiú halála – mondta Sveiczer Sándor polgármester.

A pontos időpontot még nem tudják. L. Krisztián eltemetéséről ugyanakkor a saját családjának kell gondoskodnia.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hónapokig tarthat a budapesti zöldkár felszámolása

A július 8-i vihar miatt még csaknem ötezer köbméter hulladékot kell elszállítani a fővárosi… Tovább olvasom