Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

22 új bejelentés érkezett a soroksári gyilkosság ügyében

Az ötmilliós nyomravezetői díj felajánlása óta ugyan nőtt a bejelentések száma, azonban eddig egyik információ sem hozott áttörést a nyomozásban.
A díjkitűzés megjelenése óta ez idáig 22 állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre – tájékoztatta a BorsOnline-t az ORFK sajtóügyelete. Arról, hogy a díjkitűzés óta hány új tanút hallgattak ki, hány újabb DNS-, illetve poligráfos vizsgálatot végeztek el, a nyomozás érdekére tekintettel nem adtak tájékoztatást.

Egyéb forrásból megtudták: a díjkitűzés és a gyilkosság egyéves évfordulóján történt sajtóbeszélgetés sem hozott áttörést a nyomozásban. Változatlanul több verzióban gondolkodnak a nyomozók a gyilkossággal kapcsolatban.

Az egyik szerint a gyilkosok kifejezetten Kardosné Gyurik Krisztina megölésére készültek, a másik ezzel szöges ellentétben áll. Eszerint rosszkor volt rossz helyen az asszony, véletlenszerűen választották ki őt a támadók. Mindkét lehetőséget vizsgálják.

Kardosné Gyurik Krisztinát szeptember 25-én, Soroksáron futás közben kapták el, durván bántalmazták, mielőtt végeztek vele. Kezét és lábát külön-külön összekötözték. Lemeztelenített holttestét a bicikliúttól néhány méterre találták meg.

Borsonline.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Változtatnak a végrehajtás szabályozásán

Az igazságügyi tárca már el is készített egy csaknem száz pontból álló problématérképet a… Tovább olvasom