Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Szakképzési év az Audi Hungarianál

Az Audi Hungaria Motor Kft-nél közel 150 szakmunkástanuló pályázott a tíz szakmában kínált gyakorlati helyekre. A felvételi vizsga után 85 szakmunkástanuló kezdi meg gyakorlati idejét a vállalatnál februárban.

A moduláris szakképzés keretében megvalósuló gyakorlatorientált képzés fejlesztéséhez új, csúcstechnológiájú berendezéseket állítottak üzembe.

˝Az Audi Hungaria tudatosan fektet be a fiatalok szakképzésébe. Ez része a hosszútávú személyügyi stratégiánknak. Magasan képzett munkaerőutánpótlással tartósan biztosíthatjuk vállalatunk versenyképességét és jövőjét˝ – mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria Motor Kft. személyügyi igazgatója.

Az a 85 szakmunkástanuló, aki sikerrel teljesítette a felvételi vizsgát, tíz különböző szakmában kezdi meg gyakorlatát az Audi Hungarianál. A három legnépszerűbb Audi-szakma mellett, mint az autógyártó, szerszámkészítő és gépi forgácsoló, a szakmunkástanulóknak gyakorlati helyeket kínálnak többi között a mechatronikus, autószerelő, fényező, automatikai műszerész, és autóelektronikai műszerész szakmákban. A szerszámkészítők esetén az Audi Hungariánál töltött gyakorlati időszak három, a gépi forgácsolóknál kettő, a többi területen egy év.

A csúcsmodern CNC gépekkel felszerelt megmunkálóközpontban a jövőbeli szakmunkásoknak lehetősége nyílik a legújabb technológiák, mint a háromdimenziós szimuláció és a grafikus megjelenítés megismerésére.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A MINI Countryman

Vérbeli crossover-modellként a MINI Countryman elsőként ötvözi a MINI modellekre jellemző kiemelkedő… Tovább olvasom