Pincérfrakk utcai cicák

2024.05.01. 09:20

Kutya-macska barátság a színfalakon túl - Jelmezben látogatták meg a menhelyet a győri színészek - fotók

Buszra szálltak kedden délelőtt a Győri Nemzeti Színház társulatának tagjai, hogy ellátogassanak a Győri Állatmenhelyre.

Simon Roberta

Sík Frida és a Kurucz Dániel meg is sétáltatták a győri állatmenhely egy-egy lakóját.

Fotó: Csapó Balázs

A Pincérfrakk utcai cicák című ifjúsági előadás szereplői és alkotói ráadásul nem hétköznapi öltözetben jelentek meg a helyszínen. A darab ikonikus és látványos jelmezeibe bújva járták körbe a menhely kenneljeit.

A színházi csapat nem érkezett üres kézzel a menhelyi látogatásra.
A színházi csapat nem érkezett üres kézzel a menhelyi látogatásra. Fotó: Csapó Balázs

A csapat nem érkezett üres kézzel, minőségi tápot és néhány jutalomfalatot is hoztak az árván maradt kutyáknak -macskáknak. Látogatásuk célja az volt, hogy a színház segítségével felhívják a figyelmet az állatmenhely lakóira. 

A színészek közül sokan maguk is gazdik, sőt fogadtak már örökbe egy-egy nehéz sorsú négylábút. A megható látogatás alkalmával nagy örömet okoztak az örökbefogadásra váróknak. A Kisfaludy teremben nemrég bemutatott ifjúsági zenés mese épp a két faj közötti ellentétet és háborúskodást oldja fel, ugyanis bebizonyítja, igenis létezik kutya-macska barátság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában