kisalfold.hu videó

2024.05.15. 14:42

Tragédia Kapuváron - Az anya ölhette meg saját lányát, majd magát is + Fotók, videó

A kisalfold.hu információi szerint gyilkosság történt szerda délután Kapuváron. Hírünket folyamatosan frissítjük.

Kisalföld.hu

19:40 - Az anya lehet a gyilkos

A rendőrség legfrissebb közleménye szerint, a rendelkezésre álló adatok szerint valószínűsíthető, hogy az elhunyt nő okozta a 2,5 éves gyermek halálát, majd öngyilkosságot követett el.

Fotó: Nagy Gábor

18.00 - A kislány apja lehet a tettes

Információink szerint a gyilkosságot vélhetően a fiatalasszony férje, a kislány édesapja követhette el. Az eset után elhagyta a helyszínt és szülei házában húzta meg magát.
Úgy tudjuk, a rendőrség ott talált rá és elfogták, de ezt az információt a vármegyei Rendőr-főkapitányság nem erősítette meg. Csütörtökre ígértek részletesebb tájékoztatást.

15.40 - Holtan találtak rájuk

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2024. május 15-én 13 óra 30 perc körül érkezett bejelentés, amely szerint egy kapuvári családi házban holtan találtak egy fiatal nőt és egy gyermeket.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit, a szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van - közölte weboldalán a rendőrség.

15.16 - Anya és lánya lehet az áldozat

A kettős gyilkosságot a Wesselényi utcában követték el, egy olyan házban, amelyben hat évvel ezelőtt hasonló tragédia történt. Akkor egy fiatal lánynak a barátja vette el az életét. Megfojtotta.
Most a szülők másik lánya és az ő kislánya lett gyilkosság áldozata. A kicsi lány nem volt még három éves.
A rendőrség helyszínel, az utca érintett szakaszát lezárták.

A rendőrség helyszínel a Wesselényi utcában

 

14.44 - Kettős gyilkosság

Helyszíni információnk szerint két ember hunyt el Kapuváron.

Szerda, 14.39 - Úgy tudjuk, Gartában történt a gyilkosság

Egyelőre annyit tudunk, hogy a gartai városrészben történt a tragédia. Munkatársaink a helyszínre tartanak, rövidesen új hírekkel jelentkezünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában