Mindennapok hősei

2024.05.01. 11:00

Csodalányok és csodanők - Elindult a szavazás a WonderWMN Győr Díj jelöltjeire

Elindult a szavazás a WonderWMN Győr Díj jelöltjeire. Harminckét csodálatos nőre adhatják le a szavazók a voksaikat május 16-ig. A verseny célja, hogy a hétköznapokban szakmájukban, közösségükben kiemelkedő szerepet vállaló hölgyekre felhívják a figyelmet.

Dániel Viktória

Hidvégi-Vas Éva, a díj ötletgazdája: – A jelöltek köre idén is nagyon színvonalas és sokszínű. Fotó: Rákóczy Ádám

Idén harmadik alkalommal osztják ki a díjakat. A kezdeményezés sikerét bizonyítja, hogy idén minden eddiginél több jelölés érkezett, úgy is, hogy csak három év kihagyás után lehet majd újrajelölni hölgyeket.

– Nagyon örülünk annak, hogy egyre ismertebb a díj. Az első évben tizennyolc jelölés érkezett, idén pedig harminckét csodálatos hölgyet ismerhetnek meg a szavazók – mondta el Hidvégi-Vas Éva, a díj ötletgazdája. – A jelöltek köre idén is sokszínű. Van, aki rászorulóknak segít, más a szívét-lelkét a gyerekeknek adja, vannak, akik a bolygónk védelmében vagy a kulturális örökségünk megóvása érdekében tesznek nap mint nap. Az online szavazás teljes mértékben anonim, még én magam sem látom a jelenlegi állást, csak az oldalt üzemeltető rendszergazda. A WonderWMN kategóriában a korábbi évekhez hasonlóan első három helyezettet hirdetünk, valamint közönség- és önkormányzati díjazott is lesz. A Győri Nők a Városért Alapítvány javaslatára és támogatásával idén egy új kategóriával is bővült a díjazottak köre. A csodalányok közé olyan 18 és 30 év közötti hölgyek jelöléseit vártuk, akik fiatal koruk ellenére már sokat tesznek környezetük, közösségük fejlődéséért. Ebben a kategóriában 8 inspiráló lányt ismerhet meg a nagyközönség, akiknek mindennapi önzetlen munkáját szintén szeretnénk elismerni. 

Május 10-től első alkalommal egy kiállítást is rendeznek az Árkádban. 

A jelöltekről egy profi fotós készített képeket, ezek mellett pedig rövid bemutatkozás olvasható majd. A mellettük lévő QR-kóddal rögtön szavazni is lehet. 

– Az elismeréseknél olyan díjakat kértünk a felajánlóinktól, amikre az önfeláldozó hölgyek általában nehezen költenek maguktól. Ilyen a masszázs- vagy manikűrutalvány, vagy egy szép, kézzel készült ékszer. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagyon szoktak ezeknek örülni, hiszen ezek a hölgyek, akik annyi mindent adnak másoknak, ritkán költenek magukra – mondta Hidvégi-Vas Éva. 

Szavazás 

Szavazni a gyoribaba.hu oldalon lehet, a WonderWMN Győr szavazás menüpont alatt. Ugyanitt olvasható a jelöltek rövid bemutatása is, amelyből kiderül, hogy a jelölők miért gondolták érdemesnek őket a WonderWMN címre. Fontos, hogy egy IP-címről csak egy szavazat adható le. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában