„Éljünk boldogan”

2020.01.30. 06:32

Vivien mindenkit megnyert a mosolyával - új fotók a Tündérszépek döntőjéről

Közel fél éves, sikerekben gazdag történet zárult le Németh Vivien életében. A győri gimnazista lány másodikként végzett a Tündérszépek országos döntőjében. A döntő előtti pörgésről, pozitív életszemléletről, tanulmányairól beszélgettünk Vivivel, aki azt is elárulta: hamarosan diákmunkát szeretne vállalni.

Szeghalmi Balázs

Az országos döntőben.

Megoldani a problémákat

„Nem volt könnyű, intenzív felkészülés után rendezték a Tündérszépek budapesti döntőjét. Szombat reggel Gödöllőre mentünk a többi lánnyal, a táncos koreográfiát késő estig gyakoroltuk. A vasárnap könnyebben telt, akkor már volt lehetőség arra, hogy picit beszélgessünk egymással, pihenjünk a döntő előtt.

Nem állítom, hogy nem akadtak feszült pillanatok, de anyukámtól azt hallottam: ez minden szépségversenyen így van. Ha valami nehézség támadt, mindig a probléma megoldását kerestem, végig mosolygós maradtam” – kezdte élménybeszámolóját a 16 éves győri gimnazista lány.

Fontos a kisugárzás, tükrözi a belsőt

A Tündérszépek 2020 szakmai zsűrije – többek közt Béres Alexandra, Kocsis Korinna, Orosz Barbara és hazánk első igazán ismert modellje, az idén 69 éves Pataki Ági – biztosan értékelte Vivi pozitív, életörömmel teli személyiségét. Az est férfi házigazdája, Harsányi Levente „örök mosolygósnak” hívta a győri diáklányt. Az országos döntő során Vivit sokat faggatták természetes mosolyáról.

„Mindig azt mondtam, hogy fontos a kisugárzás, éljünk boldogan. Ha valaki sokat mosolyog, tükrözi a belsőjét, látszik, hogy elégedett magával. Végig őriztem a jókedvemet, akkor is, ha valami nem sikerült elsőre vagy dolgozni kellett még a sikerért” – hallottuk Vivientől.

Vivi ezzel a fotóval is nevezett a Tündérszépekre tavaly ősszel.

Tanulmányok

Németh Vivien nemcsak a Tündérszépek 2020 első udvarhölgyének járó kitüntető címnek örülhet a napokban, hanem az iskolai bizonyítványának a győri Audi-iskola gimnáziumában. „Szerencsére jól sikerült az első félév. A humán tantárgyak, az irodalom, a történelem és a nyelvek jól mennek, a reál tantárgyakkal többet kell foglalkoznom.

Úgy kezdtem a gimit, hogy nyolc évig nem tanultam németül, így rengeteget pótoltam, gyúrtam a németet, hogy a többieket utolérjem. Ez kicsit az angol rovására ment, amit nagyon szeretek, így a közeljövőben ezen változtatok. Idén áprilisban a jogosítvány megszerzését is elkezdhetem. S igen, diákmunkát is szeretnék vállalni. Ha minden jól megy, tavasztól a parndorfi outlet egyik kávézójában kapok lehetőséget szombatonként” – mesélt a közeljövő kihívásairól Vivi.

Emlékkép a badacsonyi felkészítő táborból.

Gondolkozik az újabb megmérettetéseken

„Következő szépségverseny?” – vetettük fel. „Közvetlenül a Tündérszépek gálája után szóba került a Miss Hungary szépségverseny, hogy próbáljak szerencsét ott is. Egyelőre se igent, se nemet nem mondtam, de reálisan úgy érzem, hogy ezzel a versennyel jövőre lesz érdemes próbálkoznom” – búcsúzott Vivien.

Táncpróba az országos döntő előtt.

Hétszázan indultak a Tündérszépeken

A mindent eldöntő fináléba 22 szépség jutott be a több mint 700 jelentkező közül. Németh Vivien a Győr-Moson-Sopron megyei előválogatót és a nyugat-dunántúli régiós középdöntőt is magabiztosan nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!