Tragédia

2019.10.02. 21:38

Úttesten fekvő férfit gázolt el egy autós Ásványrárón

A baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett a férfi, hogy nem tudtak rajta segíteni.

Munkatársunktól

Fotó: police.hu

Amint arról korábban beszámoltunk, halálos közúti közlekedési baleset történt 2szerda este Ásványráró belterületén. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy Mercedes típusú személyautóból és egy lószállító pótkocsiból álló járműszerelvény haladt a Rákóczi utcán, amikor a gépkocsi vezetője elütött egy, a forgalmi sávjában az úttesten fekvő ásványrárói lakost.

A személyautó sofőrje a helyszínen elmondta a rendőröknek, hogy az intenzív esőzés és a rossz látási viszonyok miatt nem észlelte az úton fekvő férfit.

A balesetben a 46 éves helyi lakos olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság szakértő bevonásával vizsgálja.

Fotó: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy járművük sebességét mindig a forgalmi, az időjárási és a látási, illetve az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg.

Korábban – Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Ásványrárón, a Rákóczi Ferenc utcában, 2019. október 2-án 19 óra 45 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi vezetője későn észlelte, hogy – eddig tisztázatlan okból – egy férfi fekszik az úttesten, és áthajtott rajta. Az elgázolt helybéli lakos a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Kérjük a járművezetőket, hogy a balesettel érintett útszakaszon fokozott figyelemmel közlekedjenek! – írja a Police.hu.

A Kisalföld információi szerint egy negyvenes éveiben járó helyi férfi az áldozat, aki egy ottani telepen dolgozott. Az autó sofőrje is ásványrárói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!