Közlekedjen biztonságosan 2019

2019.11.05. 07:47

Töltse ki mindhárom totót és nyerjen értékes bringát!

A Győri Rendőrkapitányság és a Kisalföld közlekedésbiztonsági vetélkedőjének nyereménye egy Magyarországon gyártott, 21 sebességes Schwinn Csepel Landrider kerékpár. Játékunkban 18 év felettiek vehetnek részt.

Munkatársunktól

Felvételünkön két veszélyes győri gyalogátkelőhely: a Lajta út és az Ikva út kereszteződésénél több súlyos gázolás történt. Itt a gyalogosok a szokásosnál több időt töltenek az úttesten, mivel több sávos útról van szó. Gyakori baleseti ok, amikor a belső forgalmi sávban haladó gépkocsi nem adja meg az elsőbbséget a gyalogos átkelőhelyen annak ellenére hogy a külső forgalmi sávban a gépkocsi már álló helyzetben van.

A vadonatúj bringát a helyesen ikszelők között sorsoljuk ki. Három héten át három feladatlapot közöltünk a kisalfold.hu-n október végéig. A megfejtéseket november 5-e helyett november 10-ig várjuk.

Fontos szolgálati közlemény: a második totó 12. feladatához rossz ábra jelent meg napilapunkban. Ezért ezt a feladatot sem az online, sem a postán feladott megfejtéseknél nem vesszük számításba. A hibáért Olvasóink elnézését kérjük.

A felvételünkön látható Csepel Landrider játékunk főnyereménye. A női bringát a nyertes kérése esetén tudjuk férfi típusra cserélni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!