Senkit nem szúrtak le, nem raboltak el

2019.12.10. 10:06

Rémhír terjed Győrben, a rendőrség cáfol

Internetes felületeken és a közösségi oldalakon újabb hoax terjed, amelynek forrása az ötpercpihenő.com elnevezésű fake news oldal.

Munkatársunktól

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság határozottan cáfolja az ott leírt állításokat, azaz a hírrel ellentétben sem a győri karácsonyi vásárban, sem pedig a megye területén tartott egyéb karácsonyi rendezvényen nem történt bűncselekmény. Nem raboltak ki és nem is szúrtak le senkit fiatalkorúak a megyei vásárokban.

Kérjük a lakosságot, hogy ne higgyenek az ál-, illetve rémhíreket terjesztő oldalaknak. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei idén is, mint minden évben, visszatérő ellenőrzésekkel biztosítják a vásárok látogatóinak biztonságát – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó ügyelete.

A rémhír cáfolatát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság, a Facebook felületen elérhető Bűnmegelőzési és Balesetmegelőzési Portál elnevezésű oldalán is közzétette:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!