Tündérszépek 2020

2019.09.28. 07:07

Patrícia az egészséges életmódot tűzte zászlajára – fotók

A 22 éves, modellalkatú szépség a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának harmadéves hallgatója, dietetikusnak tanul. Az első kórházi gyakorlatot pont a napokban kezdte el.

Munkatársunktól

„Mindig szerettem mozogni, táncolni, így közel áll hozzám az egészséges életmód. Sokan szenvednek táplálkozási problémáktól, a diabétesz népbetegségnek számítanak. Célom, hogy minél jobb szakemberré váljék és így minél több páciensen segíthessek. Az első kórházi gyakorlaton a napokban vettünk részt, tanulságos volt. Hosszútávon saját vállalkozást indítanék, de első körben egészségügyi intézményben kívánok dolgozni, hogy minél többet tanuljak a különböző esetekből” – hallottuk Hartai Patríciától, aki nem döntötte el, hogy a fővárosban vagy megyénkben képzeli el a jövőjét.

Fókuszban a táplálkozás

A 22 éves versenyző nem csak tanul az egészséges életmódról, hanem maga is ezen elvek szerint él. „Nagyon figyelek a táplálkozásra. Van kis konyhai mérlegem, minden ételt lemérek és pontosan kiszámolom az adagokat. Figyelembe veszem, hogy adott nap mennyire energiára van szükségem. Ez alapján állítom össze a napi étrendemet” – hallottuk Patríciától. Mivel az edzésekre komoly hangsúlyt fektet a szigetközi szépség, szükség is van a tervezésre. Tagja a SOTE cheerleader csapatának – ez az a modern sportág, amely a torna, az akrobatika és a tánc elemeit ötvözi –, korábban táncolt, a hip-hop volt a kedvence.

 

Az első szépségverseny

„Régóta gondolkodtam azon, hogy szépségversenyen induljak. Baráti körből többen biztattak, a modellkedést szintén ajánlották a magasságom miatt. Végül a Tündérszépekre esett a választásom” – búcsúzott Patrícia.

Még nincs késő – jelentkezni szépségversenyünkre a tunderszepek.hu oldalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!