Tündérszépek 2020

2019.10.29. 20:18

Mutatjuk a megyei szépségeket, akik a régiós középdöntőbe jutottak – fotók

A Tündérszépek fontos állomásához érkezett. Németh Vivien, Horváth Boglárka, Sipiczki Kitti és Huszár Lilla képviseli szűkebb pátriánkat a verseny régiós fordulójában. Utóbbi körben megyénk legszebb tündérjelöltjei Komárom-Esztergom és Vas megyei indulókkal vetekednek majd.

Szeghalmi Balázs

2019.10.29. Tündérszépek, Huszár Lilla, Sipiczki Kitti, Németh Vivien, Fotó: Csapó Balázs Kisalföld

Fotó: CSAPO BALAZS

Szeptember végén indult a Tündérszépek megyei előválogatója. Tizenhárman vállalták megyénkből, hogy sportos és elegáns ruhában, valamint bikiniben mutassák meg szépségüket. A versenyzők bájosságukkal, személyiségükkel, mosolyukkal, bemutatkozó szövegükbe csempészett aranyos történetekkel segítették, hogy jól induljon a napunk.

A zsűri

Ennek megfelelően a zsűrinek sem volt könnyű dolga. A Kisalföld felkérésére öten vállalták, hogy döntsenek a továbbjutó helyekről. Minden zsűritag 1-6-ig küldte el a számukra legszebbnek ítélt versenyzők listáját. Tilinger Tamarának, a Mosonmagyaróvári KC SE kiváló kézilabdázójának a csapattársak is segítettek. Piskolti Katalin, 10 évvel ezelőtti szépségversenyünk nyertese boldogan vállalta, hogy véleményt mondjon az utódokról. Akárcsak Lovrencsics Balázs, az ETO gólerős csatára, Bakonyi Marcell győri operaénekes és lapunk főszerkesztője, Garamvölgyi Imre. A zsűri döntésétől függetlenül jutott a régiós középdöntőbe Németh Vivien.

A 16 éves győri szépség, az Audi-iskola diákja nagy fölénnyel nyerte a közönségszavazást és annyit elárulhatunk, hogy a zsűritől is kapott elegendő pontot a továbbjutáshoz. Viviennek azonban egyelőre nem volt szüksége a zsűri támogatására. Így az öttevényi Horváth Boglárkát, a győri Sipiczki Kittit és a pannonhalmi Huszár Lillát látta a legalkalmasabbnak az ötfős grémium arra, hogy Győr-Moson-Sopron megyét és a Kisalföldet képviseljék a régiós körben. Rajtuk kívül a folytatásra a legtöbb esélye a győri Révai-gimnázium érettségi előtt álló gimnazistájának, Torma Lucának volt.

Újabb netes voksolás jön

A régiós forduló nem fog sokáig tartani, alig két hétig. Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Vas megye olvasóközönsége október 31-től ismerheti meg a tizenkét középdöntőbe jutott szépséget. Szavazni, családtagoknál, barátoknál „kampányolni” most is ér, hisz a világhálón leadott közönségvoksok egy biztos továbbjutást érnek. A megyei szépségekre a kisalfold.hu-n tudnak szavazni hamarosan. A további három, országos döntőt érő helyre mindhárom dunántúli megyéből egy-egy versenyző pályázik. Ezekről szintén zsűri dönt majd.

Győr-Moson-Sopron megye három tündérjelöltje (b-j) Huszár Lilla, Németh Vivien és Sipiczki Kitti. Horváth Boglárka hiányzik a felvételről. Fotó: Csapó Balázs

„Megtanultam izgulni magamért”

„Amikor megtudtam, hogy továbbmehetek a régiós középdöntőbe, nagyon megörültem. Senki nem értette, hogy miért vagyok olyan jókedvű egész nap. Amikor elárultam a titkot, nem volt szükség magyarázatra” – mondta Huszár Lilla. Sipiczki Kitti különösebb cél nélkül, az élményekért jelentkezett a Tündérszépekre.

„Ahogy ment a közönségszavazás, ahogy közeledett a megyei előválogató vége, megtanultam izgulni magamért. Kíváncsian várom, hogy sikerül-e továbblépnem az országos döntőbe” – hallottuk Kittitől. „A szüleim, a barátaim végig biztattak. Anyukám annyit kért, hogy a tanulás rovására ne menjen a szépségverseny. Ezzel sincs gond eddig” – tudtuk meg Vivientől. Az öttevényi Horváth Boglárka külföldi utazás miatt nem tudott győri szerkesztőségünkbe látogatni, de ő is örömmel vállalja a részvételt a régiós középdöntőben.

Horváth Boglárka

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!