Balesetek

2019.09.24. 09:55

Menet közben levált az utánfutó, nekiütközött egy autónak Győrnél – fotók

Két sofőr is megsérült az elmúlt 24 órában Győr útjain.

kisalfold.hu

Forrás: rendőrség

Levált az utánfutó

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az 1401-es számú út 0+316 kilométerszelvényében, hétfő délután. Egy 44 éves győri férfi közlekedett utánfutót vontató tehergépkocsijával Győrzámoly felől, Győr irányába. Haladása során – eddig tisztázatlan okból – az utánfutó a vonó járműről levált és átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali sávba, ahol nekiütközött egy szemből szabályosan érkező személygépkocsinak. A baleset következtében az autó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Fotó: rendőrség
Fotó: rendőrség

Táblának, oszlopnak ütközött

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az 1-es számú főút 128+356 kilométerszelvényében, kedden 1 óra 17 perckor. Egy 74 éves abdai férfi közlekedett személygépkocsival Győr felől, Abda irányába. Az 1-es számú főút és a Farkas Mátyás utca kereszteződéséhez érve – tisztázatlan okból – járművével felhajtott a terelőszigetre, ahol előbb egy jelzőtáblának, majd egy forgalomirányító-fényjelző készüléknek, végül egy oszlopnak ütközött. A baleset következtében a járművezető megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Fotó: rendőrség

A balesetek körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!