Nyerjen autót a Kisalfölddel

2019.12.12. 18:07

Már úton a három Toyota Yaris

Indul a Mozaikkereső nyereményjáték előfizetőink részére. A pénteki TV Műsor magazinban jelenik meg a játékszelvény, amire mindenképp szüksége lesz ahhoz, hogy nyerjen.

Munkatársunktól

Hűséges előfizetőink számára elindítjuk a Mozaikkereső nyereményjátékunkat, amelyen összesen 19 darab 1.000.000 forint értékű Edenred kártyát, 19 laptopot, 19 konyhai robotgépet, 19 robotporszívót és 19 wellnesspihenést sorsolunk ki, hogy mind a 19 lapunk elkötelezett olvasói egyenlő eséllyel induljanak a nyereményekért! A fődíj pedig 3 darab Toyota Yaris, amelyet akár ön is megnyerhet!

Ezzel szeretnénk megköszönni, hogy nap mint nap lapunkkal kezdi a reggelt, ezért hálánk jeléül ezt a játékot önnek indítjuk. Amennyiben rendelkezik érvényes előfizetéssel 2019. december és 2020. január hónapban, akkor ne habozzon, játsszon ön is és nyerje meg a nyeremények egyikét! A játék menete nagyon egyszerű, a december 13-ai TV Műsor számunkban jelenik meg a játékszelvény, amelyre a december 13-tól számítva 11 napon keresztül megjelenő mozaikdarabokat kell felragasztani.

A szelvényt ezt követően kell beküldeni a megadott címre és megnyerni vele az értékes nyeremények egyikét. A 11 mozaikdarab közül egy joker, amely bármelyik mozaikdarabot helyettesítheti, amennyiben lemaradna valamelyikről. Ez a joker mozaikdarab december 27-én jelenik meg.

A játék pontos menete tehát:

– A pénteki, december 13-i TV Műsor magazinban jelenik meg a játékszelvény.

– December 13-tól mindennap megjelenik egy mozaikdarab, amelyeket erre a játékszelvényre kell felragasztani a megfelelő helyre.

– A jokerdarabot december 27-ei számunkban találja majd, amelyet bármelyik mozaikdarab helyett felragaszthat, ha esetleg elvesztette valamelyiket.

– A játékszelvényt a felragasztott mozaikdarabokkal a megfelelő címre 2020. január 15-ig kell beküldeni. A borítékra, kérjük, írja rá: Mozaikkereső!

A játékban csak előfizetőink vehetnek részt, tehát 2019. december és 2020. január hónapban is érvényes előfizetéssel kell rendelkeznie annak, aki meg szeretné nyerni valamely ajándék egyikét. A napilaponkénti nyeremények sorsolása 2020. január 29-én 10 órakor, az összevont fődíj sorsolása 2020. január 30-án 10 órakor lesz közjegyző jelenlétében.

A sorsolás így alakul:

– A 3 db Toyota Yaris személygépkocsi összevontan, 19 napilapunk játékosai között kerül kisorsolásra.

– Az 1.000.000 forint értékű Edenred kártya, a laptop, a konyhai robotgép, a robotporszívó és a wellnesspihenés közül pedig napilaponként 1–1 darabot vihetnek haza szerencsés nyerteseink.

A részletes játékszabály a www.mozaikkereso.hu oldalon olvasható. Pénteken keresse a TV Műsor magazin mellékletet, benne a játékszelvénnyel, ne hagyja ki, és játsszon velünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!