Tündérszépek 2020

2019.09.26. 06:10

Luca egyszerre kacérkodik a művészetekkel és a pszichológiával – fotók

Szépségversenyünk eddig legfiatalabb versenyzője idén áprilisban múlt 18 éves és jelenleg gőzerővel készül az érettségire Győr patinás középiskolájában, a Révai-gimnáziumban. Torma Luca három lehetséges jövőkép előtt áll: komolyzene, belsőépítészet vagy pszichológia. Ebből is látszik, hogy a művészetek és az emberi lélek megismerése is közel áll hozza.

kisalfold.hu

Aki ismeri az ország egyik legerősebb elitgimnáziumát, tisztában van vele, hogy a győri Révaiban minden tantárgyból mély tudást várnak el a tanárok a diákoktól. Luca nemhogy felvette az iskola ritmusát, de a magas szint mellett sikerült megtalálnia azt a szabadidőt, amely révén gyerekkori hobbiját, a fuvolázást sem kellett feladnia. „Átlagosan napi egy órát gyakorlok. Velem azonos korú, fiatal zenészekkel közösen játszom a győri Liszt Ferenc-iskola zenekarában. Akadnak fellépéseink, nagyon kedvelem a próbákat és a koncerteket is” – hallottuk Lucától.

A barna hajú szépség elárulta, hogy fúvós zenésztársaival híres filmzenéket (Oroszlánykirály, Csillagok háborúja) is feldolgoztak és ezek a művek is szerepelnek a repertoárjukban. „Nem lesz könnyű választás a továbbtanulás. Ha a szívemre hallgatok, akkor maradok a komolyzene mellett, ha az eszemre, akkor vagy belsőépítésznek, vagy pszichológusnak tanulok tovább. Februárig még van pár hónapom, hogy döntsek” – mondta Luca, akitől a sport sem áll távol. NB I-ben asztaliteniszezett, szeret futni, fallabdázni és teniszezni.

„Édesapám ötletére jelentkeztem a szépségversenyre, mert szerinte kevés az önbizalmam. Lehet, hogy van ebben igazság, de neveztem, úgyhogy magamnak is bizonyítottam, hogy e téren a helyzet nem reménytelen” – búcsúzott mosolyogva Luca.

Még nincs késő – jelentkezni szépségversenyünkre a tunderszepek.hu oldalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!