Tündérszépek 2020

2019.09.23. 07:00

Lilla, a pannonhalmi borhercegnő – fotók

Huszár Lilla útja a borkóstolóktól az egyetemi életen át vezet a modellkedésig.

kisalfold.hu

A felvételek helyszíne: RQ BOUTIQUE & UNIQUE HOTEL

Borrend tagja

A 24 éves pannonhalmi szépség sokaknak ismerős lehet. Édesapja pázmándfalui birtokán több borkóstolón szolgált fel, sőt, szervezett túrákon a pannonhalmi borvidék többi pincészete között is kalauzolta már a vendégeket.

„Igen, ez a hobbim családi örökség, de egyébként is kedvelem a jó borokat. A pannonhalmi Szent Márton Borrend tagjaként van lehetőségem kóstolni remek palackokat” – kezdte mosolyogva Lilla. 2017-ben végzett a Széchenyi-egyetem jogi karán igazgatási ügyintézőként. Majd munkát is a győri campuson talált: jelenleg a felsőoktatási intézmény pályázati irodájának munkatársa.

 

Találkozni a kedvenc modellel

A modellkedés nem idegen Lilla számára, 15 éves kora óta vesz részt fotózásokon. „Az utóbbi 3-4 évben ez kimaradt az életemből. Szépségversenyeken sem indultam a tanulmányaim befejezése, illetve az egyetemi munka miatt” – hallottuk Lillától, aki szerint „2-3 jó éve még lehet a modellkedésben”. Huszár Lilla több tucatnyi fotózáson vett részt eddig, főleg a magazin és katalógus fényképezések állnak közel hozzá.

Miért pont a Tündérszépek? – kérdeztük. „Szeretem a helyben induló kezdeményezéseket, általában remek hangulata van ezeknek a szépségversenyeknek. Motivál, hogyha döntőben jutok, akkor találkoznék Kocsis Korinnával, az egyik kedvenc magyar modellemmel” – búcsúzott Lilla.

Még nincs késő – jelentkezni szépségversenyünkre a tunderszepek.hu oldalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!