Pozitív teszt

2020.01.12. 17:38

Lebuktak: két mosonmagyaróvári férfi drogozott a kocsiban – fotók

A mosonmagyaróvári nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki két helybéli férfit.

Munkatársunktól

A járőrök Mosonmagyaróváron, a Szekeres Richárd utcában intézkedtek egy személygépkocsi utasaival szemben 2020. január 11-én 23 óra 30 perckor, amelynek során átvizsgálták a ruházatukat és a járművet is. A rendőrök az autóban, illetve a sofőr zsebében két kábítószergyanús anyagot tartalmazó fecskendőt, egy kábítószergyanús anyagmaradvánnyal szennyezett műanyagzacskót és szívószálat találtak.

Az egyenruhások a két 23 éves mosonmagyaróvári férfit elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami mindkettőjük esetében pozitív értéket mutatott. A nyomozók K. Róbertet és É. Mátét kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – írja a Police.hu.

Fotók: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!