Türelem, türelem

2019.10.04. 08:47

Figyelem! Hétfőn lezárják a Vonal úti körforgalmat Győrszentivánon – térkép

Az útzárra aszfaltozás miatt van szükség.

Munkatársunktól

Győrszentiván városrészben a Vonal út – Sugár út – Kör tér csomópont körforgalom átépítése kapcsán jövő héten hétfőn, kedden és szerdán (okt. 7-től okt 9-ig) teljesen lezárják a forgalom elől a teljes csomópontot aszfaltozás miatt. A körforgalmat hétfőn a reggeli csúcsidőszakot követően 8 órakor zárják le a forgalom elől.

Terelőútként a Sugár út – Ezerjó utca – Lehár Ferenc utca – Kör tér útvonal használható. A terelés a menetrend szerinti autóbuszokat is érint, így a 23, 30, 30A, 30B, 30Y és 31 jelű autóbuszok is a Lehár Ferenc utcai terelőútvonalon közlekednek hétfőn üzemkezdettől szerda üzemzárásig.

A lezárással egyidőben a Vonal útról nyíló kis utcák továbbra is zárva lesznek, a záróelemek eltávolítása a körforgalmi aszfaltozást követően várható. A szóban forgó győrszentiváni körforgalom kapcsán ide kattintva olvashatják riportunkat arról, hogy űztek itt egyes autósok veszélyes ralit.

Forrás: Győri Útkezelő Szervezet

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!