Óvatosan közlekedjenek!

2019.09.27. 18:27

Felborult egy kamion az M1-esen Győrnél – megszűnt az útzár, térkép

A kamion a külső sávban szenvedett balesetet.

Munkatársunktól

19.25 -Ismét mindkét sáv járható az autópálya Budapest felé vezető oldalán

Befejeződött a műszaki mentés és a szemle az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségében annál a balesetnél, ahol korábban egy kamion felborult. Az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

18.32 – Újabb baleset az M1-esen

Két autó ütközött össze Herceghalom térségében. A baleset helyszínén jelentős torlódásokra kell számítani – olvasható a Police.hu-n.

Péntek, 18.21 – Szerencsére nem sérült meg senki sem

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történ 2019. szeptember 27-én 15 óra 44 perckor az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győr térségében. Egy kamion érintőlegesen ütközött az útellenőr leállósávon álló autójának, amitől a sofőr elvesztette uralmát a járműve irányítása felett, majd a külső sávban felborult.

Az elsődleges adatok szerint a balesetben nem sérült meg senki. Az érintett útszakaszon a forgalom – rendőri irányítás mellett – a belső sávban halad. Kérjük az erre haladó jármű-vezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek! – írja a Police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!