Tündérszépek 2020

2019.09.24. 07:16

Élményekre hajt a péri szépség – fotók

A 22 éves Sáfár Alexandra évek óta „szemezett” a szépségversenyekkel és most, felhívásunk láttán, a tettek mezejére lépett. Jelenleg a második szakmáját szerzi OKJ-s képzésben.

kisalfold.hu

Alexandra öt éve él boldog kapcsolatban, 2016-ban érettségizett a győri Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskolában. „Úgy készültem, hogy csecsemőgondozóként újszülöttekkel és kisgyerek-nevelőként bölcsisekkel foglalkozhassak. Ezt a tervet egyelőre nem sikerült megvalósítani, egy cégnél dolgozom most. A kollégák rendesek, támogatják, hogy újabb szakmáról legyen oklevelem. Esti tagozaton tanulom a logisztikát és a szállítmányozást. Ez munka mellett nem könnyű, de remélem, hogy jó eredménnyel végzek majd. A szabadidőmben szívesen vállalok hosztesz és animátori feladatokat is” – hallottuk Alexandrától.

A 22 éves, fiatal péri szépség évek óta szerette volna magát megmérettetni szépségversenyen. „A családom abszolút támogat ebben. A kíváncsiság is hajt, milyen fotózásokon részt venni, állni a színpadon. Konkrét eredményt nem tűztem ki célul. Inkább szeretném magam jól érezni, emlékezetes pillanatokat gyűjteni a verseny során” – mondta a vörös hajú induló.

Boldogság a négylábúakkal

Alexandra imádja az állatokat, két kutyája van. A négylábúakkal igyekszik minél több közös időt tölteni a szabadban. Szeret kirándulni, utazni, barátokkal kikapcsolódni. További hobbija a futás – korábban focizott és kézilabdázott is – és az olvasás.

Még nincs késő – jelentkezni szépségversenyünkre a tunderszepek.hu oldalon lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!