Tündérszépek 2020

2019.09.25. 06:15

Dominika szülésznőként szeretne segíteni az új földlakókon – fotók

A 24 éves versenyző egyetemistaként került Győrbe és jelenleg két szakon a Széchenyi-egyetem hallgatója. Ha befejezi felsőoktatási tanulmányait, szülésznőként és online marketingesként egyszerre akar dolgozni. Hogy jön össze Dominika életében az egymástól távol álló két szakma? Elmeséli és hallgatva szavait, nem is tűnik mindez túl bonyolultnak.

kisalfold.hu

Hivatástudat

„Régi, gyerekkori álmom, hogy segíthessek az embereknek. Hivatásként tekintek arra, hogy szülésznő lehessek. Leírhatatlan, hogy mennyi pluszt tud adni, ha a világra jön egy új kis földlakó. Azt tapasztaltam, hogy a kismamák nagyon igénylik, hogy a szülés során legyen biztos szövetségesük, akire támaszkodhatnak ezekben az órákban” – mondta Dominika.

 

Két államvizsga egyszerre

A győri egyetemistára is nehéz pillanatok várnak jövő tavasszal, mind a szülésznő, mind a marketing szakon egyszerre államvizsgázik. Utóbbi kommunikációs szakterületen az online marketinget és a kreativitását érzi az erősségének. A győri egyetem Hallgatói Önkormányzatának tagjaként volt szerencséje belekóstolni számos szervezési feladatba, az EFOTT népszerűsítésében is részt vett online felületeken.

Döntőbe jutna

„Úgy képzelem a közeljövőt, hogy főállásban szülésznőként helyezkedem el, az online marketinget pedig saját vállalkozásban folytatom majd a szabadidőmben” – árulta el terveit Dominika. A 24 éves szépség nem először indul szépségversenyen. Korábban nevezett a Miss Balatonra, a Tündérszépeken szeretne az országos döntőbe jutni.

Még nincs késő – jelentkezni szépségversenyünkre a tunderszepek.hu oldalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!