Fodor Imre emlékéért játszanak

2019.09.27. 07:03

A megyei labdarúgás koroncói egyéniségére emlékeznek szombaton

120-150 nézőt várnak szombat délután a koroncói focipályán. A labda Fodor Imre emlékéért indul útnak, aki előbb kiváló játékosa, majd elnöke, sportvezetője és óriási szurkolója volt a helyi egyesületnek.

Szeghalmi Balázs

Bán István, ifjabb Fodor Imre és Szabó Norbert (b-j) az elhunyt kiváló játékos, közösségi ember fotójával a koroncói focipályán.

A 68 évesen távozott játékos a '70-es és '80-as években szinte megszakítás nélkül játszott a Koroncó csapatában. Rengeteg megyei focipályán megfordult, technikás játékát, sportszerű viselkedését az ellenfelek is tisztelték. A '90-es évek elején vonult vissza az egykori kiváló csatár, majd sportvezetőként és szurkolóként segítette szeretett csapatát

Segíteni erőn felül

„Imre mindig erejét meghazudtolóan állt a sportkör mellett. Amikor már nyugdíjas volt, akkor is lehetőségén felül támogatta a csapatot” – mondta Bán István, az szombati emlékmeccs egyik szervezője. A találkozón a koroncói öregfiúk a rábapatonai veteránokkal játszanak, a kezdés időpontja: 15.30.

Fodor Imre (1951-2019)

Közösségi motor

Szabó Norbert, a koroncói öregfiúk csapatvezetője azt emelte ki, hogy „Fodor Imre élete a közösségi létről szólt”. „Számos fejlesztés motorja, aktivistája volt, önkormányzati képviselőként is szolgálta a települést, a győrszemerei futballt is lelkesen támogatta” – tette hozzá ifjabb Fodor Imre, az elhunyt játékos fia. A barátságos mérkőzés után a szervezők projektoros vetítéssel idézik meg Fodor Imre életének legemlékezetesebb pillanatait.

Bán István, ifjabb Fodor Imre és Szabó Norbert (b-j) az elhunyt kiváló játékos, közösségi ember fotójával a koroncói focipályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!