Egymással csap össze a két győri csapat

2022.06.28. 18:45

NB II foci - Az ETO ellen játszik a Gyirmót szombaton

A héten több felkészülési mérkőzést is játszanak az NB II-ben szereplő megyei labdarúgó-csapatok, a Credobus Mosonmagyaróvár kétszer is pályára lép, a két győri csapat pedig egymással csap össze.

kisalfold.hu

Fotó: Illusztráció/Csapó Balázs

A nyári szünet ellenére sem maradnak mérkőzés nélkül a futball szerelmesei, a héten ugyanis mindhárom Győr-Moson-Sopron megyei NB II-es együttes pályára lép. Az újonc Credobus Mosonmagyaróvár két alkalommal is.
A már egy felkészülési mérkőzést lejátszó Lajta-partiak – Varga László edző tanítványai múlt hétvégén a Fortuna Ligában szereplő DAC-tól szenvedtek egygólos vereséget – ma 11 órától az NB II-es Dorogot fogadják Mosonmagyaróváron. A kék-fehérek aztán szombaton 11 órakor Telkiben a szintén másodosztályú Budafokkal játszanak.
Az ETO szombat délelőtt 10 órakor az élvonaltól búcsúzó Gyirmót FC Győrt fogadja az ETO Park kempingpályáján. Érdekesség, hogy a zöld-fehérek vezetőedző nélkül készülnek a hétvégi edzőmérkőzésre. Úgy tudni, a távozó Klausz László utódját a hét közepén nevezi meg a Rába-parti klub vezetése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!