Közlekedés

2022.05.26. 11:23

2 óra alatt 2 eltiltott sofőrt csíptek el a soproni rendőrök

Egyikük sem ülhetett volna a volán mögé.

Forrás: police.hu

Fotó: Pixabay

Sopronban, a Heimler Károly utcában állítottak meg a járőrök május 25-én 20 óra 10 perckor egy kocsit, amit egy 37 éves helyi férfi vezetett. Az igazoltatás során az egyenruhások megállapították, hogy a sofőrt a Keszthelyi Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta, így őt elfogták, majd a Soproni Rendőrkapitányságra előállították.

Ugyanezen a napon, 22 óra 40 perckor Sopronkövesden, a Kossuth Lajos utcában közlekedésrendészeti ellenőrzés alá vontak kollégáink egy osztrák rendszámú gépjárművet. Amikor a sofőr igazoltatására került sor, az nem tudta átadni a jogosítványát az egyenruhásoknak. Kiderült, hogy a férfit a Bajai Járásbíróság eltiltotta a járművezetéstől. Az egyenruhások az 54 éves szeremlei lakost elfogták, és szintén előállították a Soproni Rendőrkapitányságra.

A rendőrség mindkét sofőrrel szemben büntetőeljárást indított, őket a soproni nyomozók járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!