Kék hírek

2022.04.19. 18:02

Újabb bombariadó volt Győrben - Lezárták az Árkádot és a Plázát is

A rendőrség később ad ki tájékoztatást.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

Fotó: NAGYGABOR

20.15 - Az Árkádnál továbbra is 10-12 rendőrautó áll. A dolgozókat már visszaengedhették a holmijaikért, nem várnak már az üzletház előtt az emberek. A körülzárt és kiürített épületben már csak a szakemberek, és a rendőrség tartózkodik. Az egyelőre nem ismert, hogy a bevásárlóközpontok hogyan értesültek a bombafenyegetésről. A rendőrség később ad ki tájékoztatást.

18.02 - Információnkat a rendőrség megerősítette. Mint írják: a győri bevásárlóközpontok mindegyikéből érkezett bejelentés a délutáni órákban a rendőrségre bombafenyegetésről. A bejelentést követően mindkét helyszínt kiürítették, és a rendőrök megkezdték az érintett területek átvizsgálását.

Fotó: Nagy Gábor
Forrás: NAGYGABOR

17.50 - Információink szerint bombariadó van a város mindkét nagy bevásárlóközpontjában, a Vasvári Pál utcai épületben, és a Budai utcában is.

A helyszínre érkező szakemberek a rendőrség segítségével az épületeket azonnal kiürítették, és a területet lezárták. A helyszín átvizsgálása jelenleg is tart.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a dolgozók mikor térhetnek vissza a munkahelyükre.

Értesüléseink szerint az országban több helyszínen is jelenthettek bombariadót, többek között Budapesten, Miskolcon, Debrecenben és Kaposváron.

Korábban március 30-án, az ÁRKÁD bevásárlóközpont kapott egy névtelen e-mailt, melyben azt írták bombát helyeztek el a bevásárlóközpontban. Akkor is több bombariadó volt az ország több üzletközpontjában egy időben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!