Ingatlanbazár

2022.04.10. 12:39

Még kicsit szürkén fest, de máris vonzó Győr egyik legújabb lakása

Mivel a 118 nm-es otthont immár kiürítették, így a fotók alapján egyelőre csak a fehér és szürke színek dominanciája jön át. Már ha az embernek nincs képzelőereje! Hiszen egy kis fantáziával máris azonnal belelátható a 84,9 milliós lakásba a színes-szagos jövő!

Ingatlanbazár

“Győr-Belvárosában, az Árpád úton, 2000-ben épült, 5 szintes, liftes társasház IV. emeletén, nappali + 4 szobás, erkélyes, belső kétszintes lakás, igény esetén garázs vásárlási lehetőséggel eladó. A lakás hasznos alapterülete: 112 nm + 12,5 nm terasz. Elrendezése az alsó szinten: előszoba, szoba, fürdőszoba, wc, konyha, étkező, nappali, terasz. Felső szinten: közlekedő, 3 szoba, tágas fürdő, wc. A lakás felújítása 2021-ben megkezdődött: új fővezetékeket cseréltek, 3x20 A-re bővítés megtörtént. A villanyvezetékeket, szerelvényeket korszerűsítették, új, dizájnos led lámpák kerültek a legtöbb helyiségbe. A nyílászárókat 3 rétegű, 6 légkamrás műanyag ablakokra cserélték, melyek egy része elektromos, egy része manuális redőnnyel, szúnyoghálóval szerelt. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!